Ultima oră
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”

VIDEO | Gol rar! Cum l-a învins Bălan pe Figueiredo în derby-ul Rapid - Dinamo

Rapid Publicat pe 13 mar 2022
mail-share icon Email


Rapid şi Dinamo au oferit un spectacol agreabil pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro, iar minutul 30 a adus un gol cum rar se vede în fotbalul românesc.
După ce Alex Ioniţă a deschis scorul, iar Matias Kait a făcut 2-0 după doar opt minute, câinii au revenit în joc graţie unui gol marcat de Vlad Morar, apoi meciul a intrat într-o zonă echilibrată, cu ambele echipe luptându-se pentru supremaţia de la mijlocul terenului. Până în minutul 30, când la rampă a ieşit Adrian Bălan, vârful giuleştenilor.
 
Rapid a beneficiat de o lovitură liberă dintr-o poziţie bună, iar Bălan, care în trecut a marcat goluri asemănătoare pentru FC Voluntari, a executat-o în stilul făcut celebru de Cristiano Ronaldo sau David Luiz. Mingea a căpătat o traiectorie ciudată, mai întâi a urcat peste zid, apoi a coborât brusc, iar Cristiano Figueiredo s-a lăsat păcălit. Portarul oaspeţilor a plecat spre stânga sa, apoi nu a mai avut timp să blocheze mingea trimisă foarte inteligent de Bălan!
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele