Ultima oră
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană
Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului Noi informaţii după cazul de dopaj a lui Paul Pogba! Compania implicată în testul antidoping pozitiv al mijlocaşului

VIDEO | Granada - Barcelona, live pe Look Sport+ şi Look 4K de la 19:30. Continuă seria pozitivă a lui Koeman?

La Liga Publicat pe 9 ian 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19865651/1/1228894906-jpg-0.jpg

 
Barcelona va încerca să extindă la opt numărul de meciuri consecutive fără înfrângere în LaLiga sâmbătă, de la ora 19:30, live pe Look Sport+ şi Look 4K împotriva celor de la Granada.
 
Granada - Barcelona, live pe Look Sport+ şi Look 4k de la 19:30. Echipele probabile:
  • Granada: Rui Silva - Quini, German, Duarte, Neva - Montoro, Gonalons, Herrera - Luis Suarez, Soldado, Machis
  • Barcelona: Ter Stegen - Dest, Mingueza, Araujo, Alba - Pjanic, De Jong - Messi, Pedri, Dembele - Griezmann
Startul greoi de sezon sub comanda lui Ronald Koeman pare de domeniul trecutului, iar forma recentă a catalanilor a arătat că Messi şi colegii săi pot juca un fotbal bun, ofensiv şi eficient. Formaţia blaugrana a reuşit o serie de şapte partide la rând fără să cunoască gustul eşecului, suficient pentru a strânge 31 de puncte şi a ajunge la şapte lungimi în spatele liderului Atletico Madrid, care are şi două meciuri mai puţin disputate.
 
De partea cealaltă, Granada face un sezon foarte bun pentru standardele clubului, iar cele 24 de puncte strânse în 18 partide sunt suficiente pentru un demn loc şapte în La Liga.
 
mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele