Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

VIDEO | Gustavo, aproape de plecarea de la Craiova. Ce a spus brazilianul când a fost întrebat despre ofertă

CS Universitatea Craiova Publicat pe 15 iul 2022
mail-share icon Email


Marcator al unei duble în U. Craiova - Sepsi 2-2, brazilianul Gustavoe e aproape de un transfer în Asia şi a admis, la finalul meciului din Bănie, că ar putea pleca de la echipă, dacă oferta va fi una foarte bună din punct de vedere financiar.
Sud-americanul a început ca rezervă meciul cu Sepsi, a intrat pe parcurs în locul lui Roguljic, iar la final nu şi-a ascuns dezamăgirea faţă de punctele pierdute de echipa lui Balint într-un meci în care a avut 2-0. Şi a vorbit sincer şi despre situaţia sa, în contextul în care Craiova are pe masă o ofertă în valoare de 200.000 de euro:
 
"Am fost fericit, m-am bucurat pentru cele două goluri, dar dezamăgit de egal. Am avut 2-0, păcat, două goluri la care nu a fost nimeni la mingea a doua. De mâine trebuie să vedem unde am greşit şi unde putem face mai bine în meciul viitor. Am venit după un campionat bun, se întâmplă să nu fiu titular, dar am intrat pozitiv, pregătit şi am marcat două goluri.
 
(Pleci de la Craiova?) Nu se ştie niciodată, aşa e viaţa de fotbalist. Depinde de multe. Pot pleca, pot să nu plec. Vom vedea ce se întâmplă. Nu ştiu (n. red - întrebat despre o ofertă) dacă plec sau nu plec. E normal ca echipele să vină după ce faci un sezon bun. Acum sunt la Craiova, sunt concentrat. Mai am un an de contract aici, dar depinde. Dacă vine ceva bun pentru club şi pentru mine, e greu.
 
Am mare respect pentru Sepsi. Au făcut un sezon foarte bun anul trecut şi azi au jucat bine. Dar, la 2-0 în faţa lor, trebuie să câştigi", a spus Gustavo, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri