Ultima oră
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii
VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci” VIDEO | Chipciu, afectat de ratarea Cupei. ”E dureros, ai sentimente contradictorii după un astfel de meci”
EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare” EXCLUSIV | Concluzia trasă imediat după semifinala Cupei României. „Mi s-a părut echipa care nu şi-a dorit la fel acestă calificare”

VIDEO | Haaland, meci de cinci stele pentru Man. City! Nordicul, senzaţie în partida cu Wolves

Premier League Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20987161/1/profimedia-0723578686.jpg

Manchester City a învins, duminică, pe teren propriu, formaţia Wolverhampton, scor 3-0, printr-o triplă a lui Erling Haaland. Confruntarea a fost LIVE pe Prima Sport 3 şi www.primaplay.ro.

Într-un meci al etapei a 21-a din Premier League, Manchester City a dispus cu 3-0 de Wolverhampton. ”Cetăţenii” au asaltat poarta lui Jose Sa încă din start, dar golul a picat târziu, în minutul 40, când Haaland a înscris cu o lovitură de cap din centrarea lui Kevin De Bruyne.

În repriza secundă, Ruben Neves l-a faultat în careu pe Gundogan şi arbitrul David Coote a dictat penalti, transformat de Haaland, în minutul 50. După alte patru minute, norvegianul şi-a desăvârşit hat-trick-ul marcând din pasa lui Riyad Mahrez.

Haaland a ajuns la 25 de goluri în acest sezon de Premier League şi conduce confortabil în ierarhia golgeterilor, în timp ce Manchester City rămâne în plasa liderului Arsenal, cu 45 de puncte.Wolverhampton rămâne pe locul 17, cu 17 puncte.

Într-un alt meci din etapa a 21-a, Leeds United şi Brentford au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Golurile marcate în Man. City - Wolverhampton


Partida Manchester City - Wolves, din runda 21 de Premier League, va avea loc duminică, de la ora 16:00 şi va putea fi vizionată în direct pe Prima Sport 3 şi online pe PrimaPlay.ro.

Manchester City se află pe locul 2 în Premier League şi vine după victoria răsunătoare, 4-2 în faţa lui Tottenham, restanţă din etapa a 7-a. ”Cetăţenii” se află într-o cursă de urmărire a liderului Arsenal şi nu au voie să mai facă paşi greşiţi dacă vor să îşi păstreze şansele la titlu. În momentul de faţă City se află la 5 ”lunigimi” de ”tunari”. 

De cealaltă parte, Wolves vine după înfrângerea la limită din FA Cup, 0-1 în faţa lui Liverpool şi se află pe poziţia a 16-a în campionat. Formaţia antrenată de Lopetegui este aproape de zona retrogradabilă, la 2 puncte de primul loc ce duce în Championship şi pare pradă uşoară pentru colosul Manchester City.

Manchester City are un record impresionant de cinci victorii consecutive în faţa ”lupilor”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele