Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Hagi e nemulţumit: "Am greşit. Nu trebuia să pierdem în seara asta!"

Farul Constanta Publicat pe 6 sep 2022
mail-share icon Email


Prima înfrângere a sezonului pentru Farul, 3-4 la Severin cu U. Craiova, l-a nemulţumit pe Gică Hagi.
Oaspeţii au condus cu 3-1 şi păreau desprinşi în câştigători, dar au făcut o repriză secundă dezastruoasă şi trupa lui Rădoi a reuşit să întoarcă meciul şi să ia toate cele trei puncte. Nervos, Hagi le reproşează jucătorilor săi lipsa de atitudine în momentul în care conduceau cu 3-1:
 
"Din păcate, nu am gestionat ultimele 5 minute din prima repriză cum trebuia, am fost deconectaţi. La pauză am vorbit, am încercat, dar din păcate ei au creat presiune şi au venit golurile. Probabil în seara asta atât meritam. Fotbalul îţi arată şi calităţile, dar şi defectele.
 
Am greşit în seara asta, la 3-1 nu am mai avut aceeaşi atitudine, trebuie să jucăm 90 de minute, asta le scriu pe tablă, nu 20-25 de minute. Schimbările fac parte din meci, o dată poţi să faci bine, o dată nu. Nici eu nu sunt perfect. Cei care au intrat nu au adus nimic.
 
Echipa pierde, suntem împreună. Nu trebuia să pierdem acest meci, restul nu mă interesează. Am pierdut într-o manieră care nu trebuia să se întâmple, asta e. (n.r.- Cum era Aioani?) El ştie. Cu toţii am pierdut, fotbalul e făcut din greşeli, din păcate noi am făcut prea multe astăzi", a punctat managerul tehnic al Farului, la flash-interviul de după meci.
 
U. Craiova a învins Farul, scor 4-3, în direct la Prima Sport 1, în cel mai spectaculos meci al SuperLigii 2022/2023. Markovic şi Torje au reuşit câte o dublă, iar gazdele au revenit de la 1-3 la pauză.
 
70 de secunde. De atât a avut nevoie Vlad Morar pentru a deschide scorul cu un şut de la marginea careului, printre picioarele lui Găman. Ivan (16) a ratat prima ocazie a gazdelor, apoi Markovic (26) a oferit un moment superb: dribling scurt pe lângă Popescu, şut la colţul lung pentru 1-1. Până la pauză, Torje şi-a adus aminte de ce fotbalist bun a fost, a marcat pentru 2-1 în minutul 33, cu un lob de efect, apoi a făcut 3-1 (minutul 41) cu altă execuţie superbă de la distanţă. Doar că Andrei Ivan (43) ajutat de o deviere a lui Sîrbu a redat speranţele gazdelor.
 
Începută cu o ocazie a lui Pitu (56), repriza a doua a fost una cât se poate de spectaculoasă. Markovic (66) s-a distrat şi cu Larie pentru 3-3, pentru ca Aioani (71) să gafeze incredibil şi să le ofere oltenilor şansa de a trece în avantaj pentru prima dată în meci.
 
Fără replică pe final, în ciuda schimbărilor făcute de Hagi şi a unei mari ocazii ratate de Louis Munteanu, Farul a ratat şansa de a reveni pe primul loc şi a încasat în 90 de minute patru goluri, în condiţiile în care primise cinci în primele opt etape. Echipa Regelui rămâne pe locul al doilea, cu 18 puncte, trei sub liderul Rapid, în timp ce U. Craiova urcă pe cinci, cu 14 puncte strânse din opt meciuri. Etapa viitoare se joacă CFR - U. Craiova şi Farul - FC Argeş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele