Ultima oră
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar

VIDEO | Hagi, nervos după egalul cu Alexandria: "Nu se poate aşa ceva!"

Farul Constanta Publicat pe 18 oct 2022
mail-share icon Email


Gică Hagi a plecat foarte nervos de la Turnu Măgurele, acolo unde Farul a remizat surprinzător, 2-2 cu CSM Alexandria, în prina fază a grupelor Cupei României. "Regele" a acuzat arbitrajul, modul în care a fost organizat meciul, dar şi diferenţa între echipa sa şi Rapid, formaţia pe care o va întâlni în derby-ul etapei a 15-a (vineri, ora 20:30, live pe Prima Sport 1).
Farul a condus în două rânduri pe terenul echipei din Liga 3, s-a văzut de fiecare dată egalată, iar greşelile personale, dar şi cele de arbitraj l-au supărat pe fostul mare decar al echipei naţionale. La finalul celor 90 de minute, Hagi a acuzat arbitrajul, dar şi faptul că echipa sa a fost nevoită să facă o deplasare de 400 de kilometri, în timp ce Rapid, adversara din runda viitoare, întâlneşte Dumbrăviţa pe teren propriu, deşi, iniţial, trebuia să joace în deplasare:
 
"Cred că publicul s-a bucurat. S-a jucat frumos, am întâlnit o echipă care merită să fie aici. Noi trebuia să fim mai inteligenţi, să facem lucrurile astfel încât să plecăm cu toate punctele. Cred că fiecare a dat cât a putut. Ăsta este fotbalul, mergem înainte.
 
Rapid joacă meci acasă, noi mergem 400 de kilometri. Nu am văzut copii de mingi, e meci de Cupă. Nu se poate aşa ceva, să nu existe copii de mingi. Dacă ăla nu era penalty, atunci... Gol valabil în prima repriză, s-a dat ofsaid.. Asta e, mergem mai departe.
 
Am făcut 400 de kilometri şi nu erau copii de mingi. Nu ştiu ce organizare a fost, dar nu se poate. Rivalii noştri joacă meci acasă. Trebuie să las jucători acasă. Pentru unul este odihnă, altul face 400 de kilometri", a spus Hagi, la finalul meciului.



VIDEO: Faza la care Hagi a cerut penalty pentru un fault al lui Georgescu asupra lui Torje:
 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele