Ultima oră
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"

VIDEO | Hagi, nervos la "conferinţa de presă" de după meciul cu FC Argeş: "Ce-i asta, facem caterincă? Dacă ne facem de râs, ne facem de râs!"

Farul Constanta Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email


Gică Hagi a părăsit după doar câteva secunde conferinţa de presă pe care trebuia să o susţină la finalul meciului câştigat de Farul, scor 2-0, contra celor de la FC Argeş.
La finalul primei victorii din play-off, managerul tehnic al constănţenilor s-a prezentat la întâlnirea cu jurnaliştii, dar a rămas fără cuvinte când a văzut că reprezentanţii mass-media nu s-au prea îngrămădit în cortul improvizat în care se ţin conferinţele de presă din Trivale. Câteva secunde mai târziu, Hagi a şi plecat nervos:
 
"Ce-i asta? Nu se poate, nu se poate! Am venit, bună ziua, mulţumesc, am plecat! Facem caterincă? Atunci e caterincă! Dacă ne facem de râs, ne facem de râs!", a fost mesajul lui Hagi, vizibil iritat de situaţie.

Hagi, mulţumit de meciul cu FC Argeş

Prima victorie din acest play-off, 2-0 pe terenul celor de la FC Argeş, l-a mulţumit pe Gică Hagi. Managerul tehnic al Farului a scos în evidenţă jocul bun făcut de echipa sa, dar şi randamentul excelent al puştilor Eduard Radaslavescu (17 ani) şi Constantin Grameni (19 ani).
 
Ambii au contribuit la golul de 1-0, reuşit de Radaslavescu după o greşeală a lui Greab, iar Hagi e mulţumit de faptul că tinerii săi jucători au reuşit să facă pasul în faţă. În schimb, are aşteptări de la Dragoş Nedelcu şi Gabriel Iancu, fotbalişti pe care i-a readus la Constanţa pentru a le reda strălucirea de la startul cariereilor:
 
"Un meci bun, cu un adversar greu. Din păcate, suferim la ritm, pentru că e căldură mare. Am trecut de la 0 grade la 20 şi ceva şi s-a văzut. Am făcut un meci consistent şi bun. Şi ofensiv, şi defensiv. Suntem noi, încercăm să ne impunem principiile. Am zis că fiecare are nevoie de o şansă, să-l vedem şi să evaluăm lucrurile. Nedelcu a fost obosit.
 
Jucăm cu o linie de mijloc cu o vârstă bună, cel puţin interii. Radaslavescu şi Grameni s-au impus, au randament bun. Încercăm să câştigăm fiecare meci, orice echipă din play-off are meritele ei. Adi Petre e un număr nouă care simte golul. E bine din punct de vedere fizic, acest lucru ne bucură. Gabi Iancu aşteaptă să intre în ritm. Nedelcu şi Iancu duc lipsa ritmului de joc, dar revin uşor-uşor.
 
Avem un program bun, sperăm să mergem din victorie în victorie, să câştigăm şi următorul meci (n. red - cu Universitatea Craiova, pe teren propriu). Adversarul e bun, dar am arătat că putem să ne duelăm cu oricine. Să jucăm cu oricine şi să câştigăm cu oricine. Obiectivul nostru e să câştigăm fiecare meci. Ne place, ne dorim să câştigăm şi să construim o mentalitate de învingător", a declarat Hagi, la flash-interviul de după meciul din Trivale.
 
După FC Argeş - Farul 0-2, meci transmis în direct de Look Sport de la ora 17:30, echipa de la Malul Mării a urcat la 28 de puncte, pe locul al cincilea, la cinci lungimi în spatele celor de la U. Craiova, formaţia de pe locul al treilea. 
mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele