Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

VIDEO | Hagi, supărat după remiza cu CFR Cluj: „Deocamdată e greu. Avem 0 bani de transferuri!”. A anunţat că pleacă să-l viziteze pe Ianis Hagi

Farul Constanta Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 mar 2022
mail-share icon Email

Farul Constanţa şi CFR Cluj au semnat o remiză albă, 0-0, în a doua etapă din play-off. Confruntarea din Casa Liga 1 a fost transmisă în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro.

CFR a dominat teritorial, dar Farul a avut câteva ocazii foarte mari de a deschide scorul. Gică Hagi a venit destul de supărat la declaraţii şi s-a arătat foarte nemulţumit de prestaţia elevilor săi pe partea ofensivă.

„Un meci greu, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci bun la noi acasă. Noi nu am fost prea inspiraţi în atac, am pierdut multe mingi. Nu am combinat, s-a jucat foarte mult individual. Am avut ceva ocazii, dar per total nu credeam că nu o să se înscrie. Fotbalul câteodată aşa e. Un 0-0 cu două echipe care au avut ocazii.

Ne-am apărat bine, dar în atac nu a fost ce a trebuit. Un meci deschis să se marcheze, dar din păcate nu s-a întâmplat asta. Acest rezultat nu ne ajută nici pe noi, nici pe ei. Pe noi nu ne-a interesat un punct, voiam cele trei puncte. Dorim să creăm o mentalitate de învingător. Vom vedea.

Am jucat cu cele mai bune echipe până acum şi le-am făcut faţă. Eu îmi doresc multe, dar adevărul e că este nevoie de timp. Deocamdată e greu, nu se poate de azi pe mâine. Nici nu avem bani, 0 bani de transferuri. Chiar dacă eu vreau să mă compar cu ceilalţi, e greu...

Nu vorbesc despre convocările la echipa naţională. Mai bine stau liniştit. A venit o vacanţă, mă duc să-mi văd copilul, pe care nu l-am văzut de când s-a accidentat. Mă duc să-l văd şi eu, să stau câteva zile cu el. Mă duc să joc şi un meci caritabil, să văd dacă mai pot să dau cu piciorul în minge”, a declarat Gică Hagi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele