Ultima oră
Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate Acuzaţii de blat în Superligă! Oţelul Galaţi, una din echipele vizate
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”

VIDEO | ”Halep e o fată foarte dăruită acestui sport. Foarte disciplinată, îşi face foarte bine temele”. Problema pe care trebuie să o rezolve tenismena, pentru a reveni pe locul 1 WTA

Tenis Publicat pe 3 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19410658/1/halep-5.jpg

Psihologul Mihai Lucian a fost invitat în cadrul emisiunii Look Sport Live, unde a făcut o analiză a mai multor sportivi, printre care şi Simona Halep. Psihologul a declarat că cea mai bună tenismenă a României nu are nevoie să schimbe prea multe la nivel mental, ci are nevoie de un bărbat care să o echilibreze.

Sportiva noastră nu are problemele de ordin mental. Toţi psihologii, crede Mihai Lucian, încearcă să îi găsească problemele pe care, în esenţă, nu le are. ”Simona Halep este o fată foarte dăruită acestui sport. Foarte disciplinată, îşi face foarte bine temele, dar are nevoie de o parte masculină, de un anumit gen. Păcat că noi nu căutăm oamenii frumoşi în sinea lor, căutăm altfel de oameni.

Dânsa are nevoie de un bărbat cu atribut masculin. Nu banii primează, nu banii te fac bărbat, nu maşinile te fac bărbat, nu casele te fac bărbat. Atributele masculine sunt altele, se numesc credinţă şi cunoaştere. De asta are nevoie Halep. Acolo e o problemă, pentru că problemele nu sunt psihice. Psihologii greşesc când fac asta.

Dragi psihologi, nu mai căutaţi aceste probleme. Trebuie să căutaţi la problemele energetice. Ea are nevoie de energie, de un bărbat care să o echilibreze, nu să o dezechilibreze. Se pleacă de la ceva când eşti sportiv de performanşă, când pozezi în cuplul fericit”, a declarat psihologul Mihai Lucian la Look Sport Live.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele