Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

VIDEO | HALUCINANT! Meciul Sepsi - FC U Craiova, oprit definitiv din cauza scandărilor xenofobe. Gazdele pot câştiga la ”masa verde”, 3-0

Superliga Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20996622/3/meci-oprit.png

Meciul Sepsi – FC U Craiova, întrerupt, după aproximativ 25 de minute de la start, din cauza scandărilor rasiste şi xenofobe ale suporterilor, a fost oprit definitiv.

În minutul 25, arbitrul Andrei Chivulete a cerut să se facă un anunţ la staţia de amplificare, ca avertisment, însă după foarte scurt timp el a oprit meciul şi a trimis echipele la vestiare. După zece minute, jucătorii au revenit pe teren, însă după doar câteva zeci de secunde partida a fost oprită definitiv de Chivulete. 

Partida conta pentru etapa a 23-a a Superligii, iar acum va fi judecată la comisii, care vor acorda, probabil, victoria gazdelor, 3-0 la ”masa verde”.


VIDEO cu incidentele

Sepsi - FC U Craiova, 0-0 pe teren 

Min. 26: HALUCINANT! Meciul a fost oprit definitiv pentru că suporterii oltenilor au continuat scandările xenofobe la adresa maghiarilor, Sepei va câştiga cu 3-0, la ”masa verde!

  • Partida se reia după aproximativ 10 minute de pauză, din minutul 25, când a fost întreruptă.

Min. 26: Jocul e oprit iar, jucătorii sunt trimişi la cabine! Vor fi câteva minute de pauză, iar dacă ultraşii oltenilor nu se liniştesc, partida va fi oprită definitiv. 

Min. 24: Scandări rasiste ale galeriei oltene, jocul e întrerupt de arbitrul Florin Chivulete! Partida se reia după aproximativ un minut. Un om din stafful echipei FC U Craiova protestează pentru decizie şi vede cartonaş galben. 

Min. 12: Echipa olteană începe mai bine, are posesia, dar e inexactă în ultimii metri. Centrările din benzi sunt slabe, fundaşii gazdelor rezolvă uşor.

Min. 1: Începe partida de la Sfântu Gheorghe! 


Sepsi vine după eşecul clar în faţa Rapidului din runda trecută, unde au pierdut 3-0 în deplasare, dar rămâne pe loc de play-off, mai exact pe poziţia a şasea. Trupa antrenată de Cristiano Bergodi nu mai pierduse un meci din finalul lunii octombrie, când ceda la limită, 1-0 cu Universitatea Craiova.

De cealaltă parte, FCU Craiova a adunat cinci meciuri fără înfrângere în toate competiţiile şi a urcat pe poziţia a 10 în campionat. Oltenii se află la o distanţă de 8 puncte de ultimul loc care duce în play-off, dar cu o victorie în faţa covăsnenilor ar putea spera la un loc în primele şase echipe ale SuperLigii.

Întâlnirea din turul sezonului regulat s-a încheiat cu victoria oltenilor, care a învins cu 1-0.

Echipele probabile: 

  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, M. Tamaş, A. Dumitrescu - N. Păun, I. Gheorghe - C. Matei, Rondon, Ştefănescu - Tudorie
  • Rezerve: Began, Achahbar, Safranko, Francisco, D. Renţa, R. Ispas, A. Nistor, Bălaşa, Ciobotariu
  • Antrenor: Cristiano Bergodi
  •  
  • FCU Craiova: I. Gurău - R. Negru, Paramatti, A. Duarte, Huyghebaert - Vl. Achim, Dr. Albu - Baeten, Bauza, Bahassa - Chiţu
  • Rezerve: R. Popa, J. Ibrahim, R. Grigore, Blidar, Mascarenhas, G. Ganea, Van Durmen, Asamoah, Blănuţă
  • Antrenor: Nicolo Napoli 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele