Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

VIDEO | Harry Kane a intrat în istorie! A devenit marcatorul numărul 1 în istoria naţionalei Angliei

Fotbal Internațional Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21073231/1/gol-kane.png

Atacantul englez Harry Kane a marcat joi seara un gol în meciul disputat în deplasare de naţionala Angliei cu echipa naţională a Italiei şi a devenit cel mai bun marcator din istoria selecţionatei ţării sale. Confruntarea terminată cu victoria Angliei, scor 2-1, a fost LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Harry Kane, căpitanul echipei naţionale a Angliei, a marcat din penalti la Napoli, în minutul 44 al partidei dintre Italia şi Anglia, din preliminariile Campionatului European 2024.

Kane a înscris astfel golul cu numărul 54 pentru echipa naţională a Angliei, devenind cel mai bun marcator din istoira acesteia. Atacantul de la Tottenham l-a depăşit astfel pe Wayne Rooney, cel care marcase 53 de goluri în 120 de meciuri disputate pentru naţionala celor trei lei.

Harry Kane se află la selecţia cu numărul 81 pentru naţionala engleză.

VIDEO cu golurile marcate în Italia - Anglia

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri