Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

VIDEO | Hermannstadt a obţinut a doua victorie consecutivă în play-off şi s-a apropiat la 3 puncte de liderul Petrolul! Concordia Chiajna a cedat la limită

Liga II Publicat de Răzvan Cîrceag pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20655228/2/meci2.jpg

FC Hermannstadt a bifat a doua victorie consecutivă în play-off-ul Ligii a 2-a, după ce s-a impus 2-1 în faţa Concordiei Chiajna. Meciul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro

Sibienii n-au avut un meci uşor în faţa ilfovenilor. Au deschis scorul în minutul 17, prin Paraschiv, dar au fost egalaţi fix înainte de pauză, în 45+2. Portarul Mutiu şi-a băgat mingea în proprie poartă, după ce Llullaku a trimis fix în el dintr-un metru. 

În a doua repriză, Alhassan a intrat în minutul 60 pe teren şi a marcat golul victoriei în 67. 

FC Hermannstadt s-a apropiat la 3 puncte de Petrolul Ploieşti, liderul eşalonului secund, care urmează să dea piept cu CSA Steaua.

Concordia Chiajna are un egal şi o înfrângere în play-off, fiind pe 5 acum. 

Hermannstadt – Concordia Chiajna 2-1

Final de meci.

Min. 90: Ocazie mare Hermannstadt! Hora nu a reuşit să-l bată pe Aldescu din doar câţiva metri. Atacantul sibienilor a trimis cu capul pe centrul porţii, iar Aldescu a plonjat spectaculos şi a respins în corner.

Min. 67: GOOOL Hermannstadt! Alhassan a prins un şutul excelent la 7 minute după ce a intrat în teren şi i-a pus din nou în avantaj pe sibieni.

Min. 56: Ocazie mare Hermannstadt! Mingea a trecut razant prin faţa porţii goale.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 45: GOL Concordia! Llullaku s-a înălţat foarte bine şi a trimis balonul în portarul advers, care l-a băgat în propria poartă.

Min. 32: Ocazie importantă Concordia! Voicu a trimis bine din lovitură liberă, mingea a fost deviată şi a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 16: GOL Hermannstadt! Daniel Paraschiv a deschis scorul cu o lovitură de cap, expediată în urma unui corner.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Muţiu – Tomşa, Bejan, I. Stoica, Opruţ – Mino Sota, Biceanu – Balaure, P. Petrescu (cpt.), C. Popescu – D. Paraschiv
  • Concordia: Aldescu – Borţa, Palmeş, Marc (cpt.), Cherecheş – D. Codrea, N. Roşu – Matiş, Ad. Voicu, Llullaku – Batin


-----------------------------------------------

Sibienii sunt singurii care au bifat o victorie în prima etapă din play-off şi trag tare să revină în prima ligă. Ocupă locul 2, cu 44 de puncte, având un punct peste „U” Cluj şi 6 sub Petrolul.

Concordia a făcut 2-2 cu CSA Steaua etapa trecută şi se află pe locul 5 în clasament. „Militarii” se află deasupra, la un punct distanţă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele