Ultima oră
Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie Box | Saul "Canelo" Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off

VIDEO | Hermannstadt - CS Mioveni 3-0. Gazdele fac recital în uvertura Superligii

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 15 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20776317/2/fc-hermannstadt-cs-mioveni-superliga-liga-1-15-07-2022.jpg

Primul meci al sezonului 150 din Superliga a adus victoria categorică a celor de la Hermannstadt, scor 3-0, cu CS Mioveni. Confruntarea a fost în direct pe Prima Sport 2.

Golurile au fost marcate de Paraschiv ’28 şi Alhassan ’62, ’68

Hermannstadt - CS Mioveni 3-0 (Paraschiv 28, Alhassan 62, 67), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Hermannstadt: Iliev - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Biceanu, Mino, Alhassan - P. Petrescu (cpt.), D. Paraschiv, Oroian
  • CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob (cpt.), Garutti - Rădescu, Panait, Vereş, Trif - Dat, Voinea, Buziuc

Minutul 90+2: Fluier final! Hermannstadt câştigă primul meci al sezonului din Superliga, cu scorul de 3-0.

Minutul 81: Buhăcianu reuşeşte să marcheze, dar reuşita este anulată pentru poziţie de offside. Reuşita atacantului sibienilor a fost anulată ca urmare a consultării cu camera VAR.

Minutul 67: Hermannstadt! Gazdele trimit din bandrea dreaptă o minge la bătaie. Baba Alhassan este foarte bine plasat şi trage imparabil la colţul lung şi astfel ghanezul bifează ”dubla”.

Minutul 62: GOL Hermannstadt! Baba Alhassan ia o acţiune pe cont propriu şi ajunge singur cu portarul Popescu, pe care-l driblează fin şi înscrie cu poarta goală.

Minutul 47: Voinea trage din unghi, dar Iliev nu are probleme să prindă.

Minutul 45+2: Pauză la Mediaş! Hermannstadt intră la pauză cu avantaj de un gol.

Minutul 44: Mioveni are prima ocazie bună de a marca. Dat trage puternic, dar Iliev este la post şi respinge.

Minutul 28: GOL Hermannstadt! Daniel Paraschiv deschide scorul şi bifează prima sa reuşită în SuperLiga. Atacantul a profitat de o neînţelegere în defensiva Mioveniului, a simţit excelent să intervină şi a finalizat elegant.

Minutul 14: Mino Sota recuperează excelent un balon şi pătrunde în interiorul careului. Execuţia japonezului este una modestă şi se duce în braţele portarului Popescu.

Minutul 7: Oroian încearcă să îl surprindă pe Popescu cu un şut de la 25 de metri, dar execuţia sa trece peste poartă.

Minutul 1: A început partida şi implicit noul sezon din SuperLiga!

---------------------------------------

Hermannstadt a revenit în Superligă după numai un sezon petrecut în Liga 2. Sibienii au promovat de pe locul secund, alături de Petrolul Ploieşti şi de Universitatea Cluj-Napoca.

Ardelenii nu au celel mai plăcute amintiri cu adversarii lor din această seară. La finele ediţiei 2020-2021, Hermannstadt retrograda după o „dublă” de baraj cu CS Mioveni. Deşi echipa din Argeş era cotată cu şanse minime, Mioveniul a făcut două meciuri bune, culminând cu partida decisivă, când s-au impus, în deplasare, cu 2-1, după ce în tur remizaseră pe teren propriu (0-0).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele