Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Hermannstadt - Farul 0-1. O schimbare inspirată a decis un meci foarte complicat pentru dobrogeni

Superliga Publicat pe 15 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21254316/2/fc-hermannstadt-farul-constanta-superliga-superbet-15-07-2023.jpg

Farul Constanţa a învins în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Hermannstadt, în runda inaugurală a Superligii. Este prima victorie din noua ediţie de campionat, după cele două egaluri de vineri.

Pentru meciul de la Sibiu, Hagi a păstrat în echipa de start un singur jucător care a evoluat ca titular şi cu Sheriff, este vorba de Artean. Gazdele au fost cei care au avut prima ocazie mare, ea a venit însă târziu, în minutul 45+5, când Borgnino a şutat din careu,, pe lângă poartă.

În minutul 46, Daniel Paraschiv a intrat în careu şi l-a depăşit pe Buzbuchi, dar mingea trimisă spre poartă a fost respinsă de fundaşii constănţeni. În minutul 57, Farul a deschis scorul, prin nou intratul Grameni. Acesta a înscris cu un şut din careu, schimbând tabela. Hermannstadt a avut o nouă ocazie în minutul 65: lovitură de cap Daniel Paraschiv, respinsă de Buzbuchi în bară.

 Gabi Iancu a fost şi el singur cu Buzbuchi, în minutul 75, dar nu a reuşit să îl învingă pe acesta. Grameni i-a pasat apoi lui Rivaldinho, care l-a lobat pe Letica, dar balonul a căzut pe bara transversală, în minutul 79. Minutul 90 a adus o ocazie a lui Borgnino, care l-a driblat pe Letica, dar Găman a scos balonul care se ducea spre poartă.

VIDEO | FC Hermannstadt - Farul 0-1 (Grameni 56), în direct pe Prima Sport 2

Echipele de start: 

Hermannstadt: Letica - Butean, I. Stoica, V. Găman, Opruţ - D. Iancu, Mino Sota, Alhassan - Balaure, D. Paraschiv, Neguţ 

Rezerve: Muţiu - Etienne, Bejan, Biceanu, P. Petrescu, Oroian, G. Iancu, A. Petre, Jipa 

Farul: Buzbuchi - Sîrbu, Queiros, Gustavo Marins, Vianna - Doukoure, Artean, Vînă - Borgnino, V. Dumitrache, Sali 

Rezerve: Aioani - D. Grosu, Larie, Bassong, Carnat, Grameni, N. Popescu, Rivaldinho, Dussaut 

Minutul 90+6: Fluier final! Farul se impune cu 1-0.

Minutul 90: Borgnino îl driblează pe Letica, dar Găman are o intervenţie providenţială şi scoate de pe linia porţii.

Minutul 79: Rivaldinho scapă singur cu Letica, dar brazilianul reia în transversală.

Minutul 65: Biceanu reia cu capul din 5 metri. Buzbuchi se întinde şi respinge în bară.

Minutul 56: GOL Farul! La doar 3 minute după ce a fost introdus pe teren, Grameni deschide scorul, cu un şut din 7 metri.

Minutul 53: Alhassan profită de o breşă în defensiva adversă, dar trage defectuos din poziţie de singur cu portarul!

Minutul 45+6: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 45+5: Şansă mare pentru Farul. Borgnino reia pe lângă poartă din 5 metri.

Minutul 36: Balaure trage din afara careului, mingea este uşor deviată, iar Buzbuchi respinge cu ceva emoţii în corner.

Minutul 1: A început partida!


Partida FC Hermannstadt - Farul, din prima etapă a Superligii, va avea loc sâmbătă de la ora 18:30 şi va putea fi văzută în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • De asemenea, fazele importante ale meciului din prima ligă a României vor putea fi văzute în format video-text pe site-ul PrimaSport.ro.  

Sibienii au fost surpriza din startul sezonului trecut de Superliga, dar nu au putut menţine nivelul până la finalul campionatului. Hermannstadt a încheiat stagiunea trecută pe locul 11 în play-out, dar fără mari emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea.

De cealaltă parte, Farul a devenit campioana României după victoria spectaculoasă cu 3-2 în faţa FCSB-ului, după ce ”marinarii” au fost conduşi la un moment dat cu 2-0. Echipa antrenată de Gică Hagi va întâlni un adversar împotriva căruia nu a reuşit să câştige în sezonul trecut.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu o victorie clară a celor de la FC Hermannstadt, scor 4-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele