Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO | Hermannstadt – FC ”U” Craiova 1-0! Sibienii le-au încurcat calculele de play-off oltenilor

FC U Craiova 1948 Publicat pe 12 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21050124/13/fc-hermannstadt-u-craiova-1948-superliga-superbet-12-03-2023.jpg

Hermannstadt a dispus duminică, pe teren propriu, de FC ”U” Craiova, cu scorul de 1-0, printr-un autogol marcat de olteni, într-o partidă transmisă în direct de către Prima Sport 2.

În meciul de la Sibiu, prima repriză a fost una a barelor. Mai întâi a trimis în bara transversală jucătorul gazdelor, Gabi Iancu, în minutul 7. Replica oaspeţilor a venit în minutul 42, de la Bahassa, care a trimis şi el balonul în bară. În minutul 61 oltenii au avut a doua bară, prin Piccolomo, dar opt minute mai târziu sibienii au deschis scorul. A fost un autogol marcat de Danny Henriques, care a trimis în poarta lui Gurău un balon centrat de Silviu Balaure. Până la final nu s-a mai întâmplat nimic, iar FC ”U” Craiova va disputa restanţa de joi cu Sepsi, pentru a stabili ultima echipă calificată în play-off.

  • HERMANNSTADT: Letica – Butean (Medina 26’), Bejan, I. Stoica, Opruţ -  Biceanu (Seydou Issah 86’), Sota Mino – S. Balaure (P. Petrescu 86’), G. Iancu (Limaj 74’), C. Popescu - D. Paraschiv (Babic 86’). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu
  • FC U CRAIOVA: I. Gurău - R. Negru (Blănuţă 87’), A. Duarte, Henriques, Mascarenhas - V. Achim (Bauza 72’), D. Albu (I. Zanfir 87’) – Baeten (Piccolomo 40’), Bahassa, G. Ganea (Sidibe 72’) - A. Chiţu. ANTRENOR: Nicolo Napoli
  • Cartonaşe galbene: Opruţ 35’, G. Iancu 71’
  • Arbitri: Adrian Viorel Cojocaru – Valentin Avram, Mihai Marius Marica – Marian Barbu
  • Arbitri VAR: Ovidiu Haţegan – Marius Badea
  • Observator: Andrei Ioniţă

Hermannstadt - FC ”U” Craiova 1-0 (Henriques 69 a.g.)

Echipele de start:

  • Hermannstadt: Letica - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ -  Biceanu, Sota Mino - Balaure, G. Iancu, C. Popescu - D. Paraschiv 
  • Rezerve: Muţiu, Issah, D. Iancu, Medina, P. Petrescu, Bărbuţ, Limaj, Buhăcianu, Babici
  • Antrenor: Marius Măldărăşanu
  • FC ”U” Craiova: I. Gurău - R. Negru, A. Duarte, Henriques, Mascarenhas - Vl. Achim, Dr. Albu - Baeten, Bahassa, G. Ganea - A. Chiţu
  • Rezerve: Mogoşanu, Paramatti, Huyghebaert, Piccolomo, I. Zanfir, Van Durmen, Bauza, Sidibe, Blănuţă
  • Antrenor: Nicolo Napoli 

Min. 90 + 5: Fluier final! Hermannstadt învinge FC ”U” Craiova cu 1-0!

Min. 90: Ocazie pentru Hermannstadt! Gurău respinge în lateral şutul de la aproximativ 22 de metri trimis de Petrescu. 

Min. 69: GOL Hermannstadt! Balaure centrează, iar Henriques deviază decisiv cu capul în proprie poartă.

Min. 66: Ocazie pentru Hermannstadt! Lovitura de cap a lui Stoica se duce peste poartă.

Min. 61: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Şutul în forţă al lui Piccolomo este respins în bară de Letica. 

Min. 56: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Şutul lui Albu din afara careului se duce la mică distanţă de vinclul porţii sibienilor. 

Min. 52: Oportunitate pentru FC ”U” Craiova! Letica reţine şutul de la distanţă expediat de Bahassa.

Min. 50: Ocazie pentru Hermannstadt! Gurău are o nouă intervenţie foarte bună, de data aceasta la şutul lui Mino Sota. 

Min. 48: Sibienii cer din nou penalty, însă şi de această dată centralul partidei nu acordă nimic şi lasă jocul să continue. 

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45 + 6: La pauză scorul este 0-0!

Min. 45: Ocazie pentru Hermannstadt! Daniel Paraschiv este foarte aproape de gol, dar Gurău are o intervenţie foarte bună. 

Min. 42: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Execuţia lui Bahassa loveşte bara porţii sibienilor. 

Min. 34: Ocazie FC ”U” Craiova! Bejan respinge din faţa porţii de Baeten.

Min. 20: Hermannstadt cere penalty la un duel dintre Călin Popescu (Hermannstadt)  şi Negru (FC ”U” Craiova).

Min. 14: Ocazie pentru FC ”U” Craiova! Şutul deviat expediat de Ganea este reţinut de Letica.

Min. 7: Ocazie pentru Hermannstadt! Şutul lui Iancu loveşte bara transversală.

Min. 4: Ocazie pentru FC ”U” Craiova, cu Ganea în prim-plan care trimite balonul pe lângă poarta sibienilor.

Min. 1: A început meciul!


FC Hermannstadt – FC U Craiova, partidă din runda a 30-a a SuperLigii României, se joacă astăzi, de la ora 21:00, LIVE pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Runda trecută, ambele formaţii au reuşit să învingă.

FC Hermannstadt a reuşit să treacă, surprinzător, în Giuleşti, de Rapid, la limită, cu scorul de 1-0. În ceea ce o priveşte pe FC U Craiova, a reuşit să învingă tot la limită, scor 1-0, FC Botoşani.

Referitor la situaţiile din clasament, înainte de startul etapei FC Hermannstadt e pe locul 13, cu 29 de puncte, iar FC U Craiova e pe locul 6, cu 40 de puncte, după ce s-a decis ca partida cu Sepsi să se rejoace.

În tur, partida dintre FC U Craiova şi FC Hermannstadt s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Sepsi - FC U Craiova se va rejuca

Partida dintre Sepsi şi FC U Craiova se va rejuca! A venit decizia Comisiei de Recurs a Federaţiei Române de Fotbal, joi, una surprinzătoare, nesperată de nimeni, cu excepţia patronului oltenilor Adrian Mititelu, care era încrezător că aceasta va fi hotărârea dată de oficialii FRF.

Astfel, poziţia a 6-a din play-off, care se dispută în mod direct între Sepsi şi FC U Craiova, va fi stabilită pe teren, la Sfântu Gheorghe. Clasamentul primelor 10 clasate în SuperLigă, ACUM:

  1. Farul - 61 puncte
  2. CFR Cluj - 60 
  3. FCSB - 54
  4. Rapid - 52
  5. U. Craiova - 51
  6. FC U Craiova - 40
  7. Sepsi - 39 
  8. U. Cluj - 34 
  9. 9 FC Voluntari - 33 
  10. Petrolul - 33

Pe lângă hotărâre, comisia a decis să reducerea penalităţii formaţiei din Sfântu Gheorghe, anume scăderea amenzii de la 25.000 de lei, la 10.000 de lei.

Recurs Craiova: admite in parte. Anulează forfe, dispune rejucare din minutul 0. Menţine sancţiune 6 etape deplasare şi penalitate sportivă 22.500

Recurs Sepsi: admite în parte, reduce penalitatea sportivă la 10.000 lei (de la 25.000)”, se arată în soluţionarea cazului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri