Ultima oră
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală
VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie VIDEO | Universitatea Craiova - Sepsi, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 2! Oltenii au nevoie de victorie

VIDEO | Hermannstadt - Petrolul 2-1! Gazdele câştigă toate cele 3 puncte printr-un gol marcat în minutul 90 + 4

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 10 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20852919/5/fc-hermannstadt-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-10-09-2022.jpg

FC Hermannstadt a învins sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, Petrolul Ploieşti, scor 2-1, cu un gol marcat la ultima fază a meciului, transmis de Prima Sport 2, din etapa zecea a Superligii.

Takayuki Seto a deschis scorul pentru sibieni, cu un autogol imparabil, în minutul 10. Petrolul a egalat în minutul 28, prin Irobiso. Hermannstadt a câştigat prin golul lui Stoica, din minutul 90+4. Hermannstadt este singura echipă neînvinsă din Superligă.

FC HERMANNSTADT: Muţiu - Butean, Bejan, Stoica, Opruţ - Mino Sota, Biceanu (Răuţă 80’) – Petrescu (Balaure 67’), Alhassan, Oroian (Iancu 46’) – Paraschiv (Buhăcianu 80’). ANTRENOR: Marius Măldărăşanu

PETROLUL: Vâlceanu - Meijers, Tamaş, Juja – Borta (Pashov 82’), Dumitriu (Cebotaru 66’), Seto, Tavares, Ţicu – Irobiso (Măzărache 82’), Grozav (Ivanovski 87’). ANTRENOR: Nicolae Constantin

Cartonaşe galbene: Mino Sota 55’, Alhassan 77’ / Tamaş 90’+1, Măzărache 90’+3

Arbitri: George Găman - Alexandru Cerei, Daniel Mitruţi – Andrei Antonie

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs - George Neacşu

Observator: Adrian Comănescu

Hermannstadt - Petrolul 2-1 (Seto aut. 10, Stoica 90 + 4 / Irobiso 28), la Prima Sport 2

  • Hermannstadt: V. Muţiu - Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ - Mino, Biceanu - I. Petrescu, Alhassan, Oroian - D. Paraschiv
  • Rezerve: Antoche - Medina, Răuţă, Năstăsie, Balaure, D. Iancu, Buhăcianu, Hora
  •  
  • Petrolul: Vâlceanu - Meijers, Tamaş, Huja - Borţa, L. Dumitriu, Seto, Jair, Ţicu - Irobiso, Grozav
  • Rezerve: Moroz - Paşov, A. Olaru, Cebotaru, Manzala, Tucaliuc, Ivanovski, Cioiu, Mazarache

Minutul 90 + 6: Fluier final! Hermannstadt învinge dramatic Petrolul cu scorul de 2-1!

Minutul 90 + 4: GOL Hermannstadt! Ionuţ Stoica reia cu capul o centrare venită din corner. Vâlceanu este pe minge, dar nu poate opri golul, cel mai probabil, de 3 puncte al sibienilor. 

Minutul 90 + 2: Măzărache (Petrolul) încasează şi el cartonaşul galben.

Minutul 90 + 1: Tamaş (Petrolul) vede cartonaşul galben. 

Minutul 90: Ocazie mare pentru Hermannstadt! Portarul Vâlceanu scoate pe retragere o minge şutată de Mino ce se îndrepta spre vinclul porţii sale. 

Minutul 82: Dublă schimbare la Petrolul: Paşhov şi Măzărache intră, ies Borta şi Irobiso. 

Minutul 79: Dublă schimbare la Hermannstadt: ies Buhăcianu şi Răuţă, intră Paraschiv şi Biceanu. 

Minutul 74: Ocazie pentru Hermannstadt! De data acesta Alhassan îi pasează lui Paraschiv, care prinde poarta, dar şutul său pe centrul porţii nu îi crează probleme portarului Vâlceanu.

Minutul 72: Ocazie pentru Hermannstadt! Paraschiv îi întoarce balonul lui Alhassan, care şutează defectuos din prima, deşi se afla într-o poziţie bună de a marca.

Minutul 67: Schimbare la Petrolul: Balaure îl înlocuieşte pe Petrescu. 

Minutul 66: Schimbare la Petrolul: Cebotaru intră în locul lui Dumitriu. 

Minutul 56: Schimbare la Petrolul: Gicu Grozav este înlocuit de Ivanovski.

Minutul 55: Mino (Hermannstadt) încasează primul cartonaş galben al meciului. 

Minutul 46: Schimbare la Hermannstadt: intră Iancu în locul lui Oroian. 

16:13: A început a doua repriză a meciului Hermannstadt - Petrolul!

Minutul 45+1: Pauză la Mediaş. Gazdele au controlat startul de meci, apoi ploieştenii au început să pună presiune, au egalat şi au terminat mai bine.

Minutul 28: GOL PETROLUL! Irobiso îi ia faţa lui Alhassan, apare excelent la centrarea din corner a lui Jair şi înscrie spectaculos.



Minutul 25: Muţiu reţine mingea venită de la Petrişor Petrescu. Primul moment periculos al oaspeţilor.

Minutul 14: BARĂ HERMANNSTADT! Alhassan creează o fază frumoasă, îl lasă pe Paraschiv în poziţie bună, dar şutul atacantului, deviat de Meijers, loveşte bara.



Minutul 10: GOL HERMANNSTADT! Japonezul Seto Takayuki oferă un moment uluitor şi marchează unul dintre cele mai spectaculoase autogoluri din istoria fotbalului românesc.



Minutul 4: O fază prelungită de atac a gazdelor se termină cu şutul lui Opruţ blocat spectaculos de Borţa.

15:10: Start joc la Mediaş.


Duel extrem de interesant la vârful Superligii, între două nou-promovate. Hermannstadt primeşte pe arena din Mediaş vizita celor de la Petrolul Ploieşti. Partida se vede pe Prima Sport 2, sâmbătă, de la ora 15:00.

Sibienii au rezolvat problemele financiare, iar jucătorii lui Marius Măldărăşanu abordează partida cu moralul la cote înalte, fiind pe locul 4 în clasament, iar în cazul unui succes ar putea urca până pe 2!

La Petrolul situaţia este şi mai bună, fiind pe 3, cu un punct peste adversara de sâmbătă. După un start de sezon modest, ”lupii galbeni” au realizat 5 victorii şi o remiză în ultimele 6 etape.

”Am greşit foarte mult la pase, multe mingi pierdute, în prima repriză. Adversarilor le-a fost teamă  şi au fost o echipă scurtă. A doua repriză mult mai bună a noastră. Am marcat un gol pe o greşeală a lui Straton, îmi pare rău pentru el.

Vreau să cred că s-au întors cele două puncte pe care le-am pierdut la FCSB. Au venit cu mingi aruncate în careu, aşa s-a întâmplat şi cu FCSB, am luat gol, cu Craiova am scăpat, la fel şi astăzi. Am fost norocoşi, ne iubeşte Dumnezeu”
, a declarat Măldărăşanu la finele partidei din etapa trecută, câştigată în faţa celor de la FC Argeş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele