Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 0-0. Gazdele au ratat un penalty în prelungiri!

Superliga Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21395481/2/afc-hermannstadt-sibiu-acsm-poletehnica-iasi-superliga-superbet-24-11-2023.jpg

Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 0-0, cu Poli Iaşi, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii. Gazdele au ratat un penaltu în minutul 90+4.

Portarul oaspeţilor, Silviu Lung jr, a avut de lucru în minutul 12, când a respins două şuturi în aceeaşi fază. În minutul 19 Daniel Paraschiv a fost lansat şi a scăpat singur, a intrat în careu şi, din unghi, a trimis pste poartă.

În startul reprizei secunde, minutul 48, Luis Phelipe i-a pasat lui Sergiu Buş, în careu, însă şutul ieşeanului a fost respins în corner de portarul Căbuz. În minutul 88 Silviu Lung Jr a scos incredibil un şut din apropiere a lui Fonseca, după o greşeală a lui Katanec. În minutul 90+4 arbitrul Istvan Kovacs a acordat penalti la un henţ comis în careul ieşenilor.

Petrişor Petrescu a executat, l-a păcălit pe portarul Silviu Lung Jr, dar a trimis pe lângă poartă. Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar sibienii au 25 de puncte şi sunt pe locul 5 în clasament, după 13 meciuri consecutive fără înfrângere. Poli Iaşi e pe locul 11, cu 19 puncte.

VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi, 0-0, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • Hermannnstadt: Căbuz - Butean, Bejan, Stoica, Oroian - Balaure, Mino, Alhassan, Jipa - Iancu, Paraschiv
  • Poli Iaşi: Lung Jr. - Martac, Ilie, Katanec, Ispas - Ciobanu, Bordeianu, Marchioni, Stefanovici - Luis Phelipe, Harrison

Minutul 90+7: Final de meci! Se termină 0-0.

Minutul 90+1: Istvan Kovacs merge la VAR pentru a vedea un contact în careu. Dictează penalty pentru Hermannstadt, dar Petrescu bate pe lângă poartă.

Minutul 88: Fonseca reia cu călcâiul din 3 metri, dar Lung este la post.

Minutul 47: Buş scapă din marcaj şi reia din unghi din 7 metri. Căbuz parează în corner.

Minutul 45+2: Pauză! Scorul este 0-0.

Minutul 20: Paraschiv scapă singur cu portarul, îl culcă pe Lung, dar reia peste poartă.

Minutul 12: Lung are două super parade la execuţiile lui Iancu şi Jipa.

Minutul 1: A început!

---------------------------------------------------

Hermannstadt vine după egalul cu Farul, scor 1-1, din runda trecută şi se află pe locul 5 în Superliga, unde au adunat 24 de puncte. Sibienii sunt neînvinşi de 12 etape, dintre care 3 victorii şi 9 egaluri.

De cealaltă parte, Poli Iaşi este neînvinsă de 5 runde, dintre care 4 egaluri şi o victorie. Echipa antrenată de Leo Grozavu vine după rezultatul de egalitate din meciul cu CFR Cluj, scor 3-3 şi se află pe poziţia a 11-a în clasament.

În ultimul duel dintre cele două formaţii, din turul campionatului regulat Heramnnstadt s-a impus cu 3-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele