Ultima oră
Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League Record continental de şase decenii, doborât de Bayer Leverkusen la meciul de joi, din semifinalele Europa League
Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top Revenire de senzaţie a lui Cristiano Ronaldo în Europa! Starul portughez, dorit de un club de top
Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe” Martin O'Neill a oferit primele reacţii despre venirea sa la Rapid: „Ştiu foarte multe”
Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea” Întrebat despre Rapid, Neluţu Sabău a dezvăluit care este prima sa condiţie: „Am ambiţia mea”
Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025 Sindicatul jucătorilor cere FIFA să schimbe calendarul pentru Cupa Mondială a Cluburilor din 2025
Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi” Xabi Alonso, după calificarea fabuloasă a lui Bayer Leverkusen în finala Europa League: „Mi-am privit jucătorii în ochi”

VIDEO | Hermannstadt - "U" Cluj 2-2. Oroian salvează un punct în prelungiri cu un şut de generic

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21296748/2/fc-hermannstadt-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-28-08-2023-1.jpg

Hermannstadt a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Gazdele au egalat în minutul 90+2.

Gazdele au înscris în minutul 20, prin Gabi Iancu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 29, Daniel Popa a căzut în careul sibian, dar arbitrul a dat galben pentru simulare deşi clujenii au cerut penalti.

După verificarea fazei la VAR, arbitrul Florin Andrei a decis că a fost simulare. Hermannstadt a deschis scorul după câteva minute. Balaure a centrat, Gorcea a respins la Bucuroiu, acesta a şutat în blocaj, dar balonul a ajuns la Daniel Paraschiv şi atacantul sibienilor a înscris în minutul 35. Oaspeţii au egalat în minutul 45, când Nistor a executat un corner şi Bogdan Mitrea a înscris cu o lovitură de cap.

După numai trei minute Ianis Stoica a trimis în faţa porţii sibiene, iar Daniel Popa a adus în avantaj echipa clujeană, care a intrat cu 2-1 la pauză, deşi Hermannstadt a înscris în minutul 45+5 prin Daniel Paraschiv, însă golul a fost anulat pentru un ofsaid la Silviu Balaure.

În minutul 51 Daniel Popa a scăpat singur spre poarta gazdelor, a trecut de portarul Muţiu însă a fost blocat de Oroian. Acelaşi Daniel Popa a trimis în bară, în minutul 74, iar gazdele au egalat în minutul 90+2, când Oroian a trimis o bombă de la 30 de metri şi l-a învins pe Gorcea. Scorul final a fost 2-2 şi, cu 7 puncte, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău  este pe locul 11 în clasament, în timp ce FC Hermannstadt ocupă poziţia a 9-a, cu 8 puncte.

 

VIDEO | Hermannstadt - "U" Cluj 2-2 (Paraschiv 35, Oroian 90+2 / Mitrea 45, Popa 45+3), în direct pe Prima Sport 2! Echipele de start:

  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, I. Stoica (cpt.), Bejan, Oroian - Bucuroiu, Mino, Alhassan, Balaure - G. Iancu, Paraschiv
  • ”U” Cluj: Gorcea - Oancea, Miron, Mitrea, Vătăjelu - Nistor, Bic, Popadiuc - I. Stoica, D. Popa, Chipciu (cpt.)

Minutul 90+7: Fluier final! Se termină 2-2.

Minutul 90+2: GOL Hermannstadt! Mitrea respinge după un corner, mingea ajunge la Oroian care reia cu un şut de la mare distanţă.

Minutul 77: Paraschiv se demarcă uşor de lângă Miron şi reia peste poartă cu capul din 5 metri.

Minutul 66: Oancea centrează la Popadiuc, care reia din 7 metri peste poartă.

Minutul 45+9: Pauză! ”U” Cluj conduce cu 2-1.

Minutul 45+5: Paraschiv fructifică dintr-o poziţie complicată o centrare din flancul drept. Reuşita este anulată la VAR, pentru offside la Balaure.

Minutul 45+3: GOL ”U” Cluj! Chipciu recuperează foarte bine şi scoate la Stoica, care profită de o eroare a lui Stoica. Mingea ajunge în careu la Popa, care reia din întoarcere.

Minutul 45: GOL ”U” Cluj! Nistor centrează din corner, iar Mitrea reia în forţă din câţiva metri.

Minutul 35: GOL Hermannstadt! Balaure centrează din flancul drept. Mingea se scurge în careu, Miron blochează la şutul lui Bucuroiu, dar Paraschiv este plasat bine şi deschide scorul.

Minutul 20: Minge lungă pentru Gabi Iancu, care înscrie, dar reuşita este anulată, pentru o poziţie clară de offside.

Minutul 18: Gabi Iancu trage în forţă de la 20 de metri, dar Gorcea prinde fără probleme, deşi mingea a fost uşor deviată.

Minutul 1: A început partida!

-----------------------------------------

Cu doar 6 puncte în tot atâtea etape, clujenii l-au schimbat pe Toni Petrea cu Ovidiu Sabău, antrenorul din a doua parte a sezonului trecut. 

Sabău îşi începe mandatul acolo unde l-a încheiat, ultimul meci pe banca fiind în finala Cupei României, pierdută de "U" la penati-uri, pe stadionul din Sibiu.

Hermannstadt are cu un punct mai mult decât Universitatea, dar are şi un meci mai puţin disputat.

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de patru ori: în sferturile Cupei României, în play-out-ul din Superligă şi de două ori în sezonul regular. De fiecare dată Universitatea a câştigat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele