Ultima oră
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV
România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4 România, înfrângere cu Belgia şi încheie pe locul 4
Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m Cătălin Chirilă, locul 6 în proba de 5.000 m

VIDEO ǀ ”I-am văzut pe jucători foarte afectaţi”. Ovidiu Burcă intră în criză de rezultate la Dinamo

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21324163/1/dinamo-bucuresti-farul-constanta-superliga-superbet-22-09-2023.jpg

Farul Constanţa a dispus în deplasare, scor 2-0, de formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a zecea a Superligii. Oaspeţii au jucat o jumătate de oră în inferioritate numerică.

Ovidiu Burcă a tras concluziile partidei şi a declarat că nu are nemulţumiri cu privire la maniera de arbitraj, însă a punctat că au fost anumite presiuni din partea rivalilor de vineri.

”Lipseşte un pic de luciditate în faţa porţii. Ne-a jucat feste şi terenul în câteva rânduri. Nu îmi place să dau vina pe ghinion sau pe noroc. E o situaţie care începe să ne apese. I-am văzut pe jucători abătuţi.

Nu sunt nemulţumiri despre arbitraj, dar în tensiunea meciului... n-aş vrea să vorbesc foarte mult de arbitraj. Mi s-a părut puţin timorat.

Cei de la Farul veneau după un meci în care s-a făcut o greşeală contra lor. Au o voce grea, iar când vorbesc se vede. Arbitrul a fost timorat. Trebuie să revăd fazele, nu îmi place să vorbesc la cald.

Arbitrajul e ultimul lucru pe care îl analizăm. Când pierzi nu e bine să ai alibiuri”
, a declarat Burcă, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele