Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO ǀ Ianis Hagi, decisiv pentru Rangers! Românul, meci solid cu St. Mirren

Stranieri Publicat pe 24 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20441217/1/ianis-hagi-rangers-800x519.jpg

Ianis Hagi a fost titular în partida lui Rangers cu St. Mirren, din etapa a 10-a a primei ligi din Scoţia. Duelul a fost în direct pe Look Sport, iar formaţia mijlocaşului român s-a impus cu 2-1, după ce a fost condusă.

Rangers s-a văzut condusă în deplasarea cu St. Mirren încă din minutul 4, când a marcat Ronan. Până la pauză, cu trei minute înaintea finalul de repriză chiar, trupa lui Ianis Hagi a marcat de două ori. În primă fază, Roofe a marcat de la punctul cu var, în minutul 42, pentru ca un minut mai târziu Morelos să înscrie de la 11 metri. Ianis Hagi a fost decisiv la primul gol, pentru că el a scos lovitura de pedeapsă.

Rangers a controlat şi partea secundă, însă nu şi-a mai creat mari şanse de gol. Ianis Hagi a rămas pe teren până în minutul 78, când a fost înlocuit cu Arfield.

Succesul o menţine pe Rangers pe locul 1 în campionat, cu 23 de puncte, la trei lungimi de locul 2, ocupat de Hearts. De altfel, ocupanta locului 3 în prima ligă din Scoţia are tot 20 de puncte.

Etapa următoare, Rangers evoluează acasă cu Aberdeen, locul 8.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele