Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

VIDEO | Ianis Hagi, pasă de gol pentru Rangers! Internaţionalul român şi-a lăsat coechipierul cu poarta goală

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 25 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19564190/1/hagi.jpg

Update: Meciul s-a terminat 2-0 pentru Rangers. Formaţia lui Ianis Hagi, schimbat în minutul 84, îşi consolidează poziţia de lider cu 32 de puncte în 12 meciuri. Trupa antrenată de Steven Gerrard are doar două egaluri şi un golaveraj impresionant: 28-3. Pe locul doi se clasează rivala Celtic, cu 26 de puncte şi un meci mai puţin. 

Ianis Hagi continuă să se specializeze în oferirea paselor decisive pentru colegii săi, la Rangers. În minutul 9 al partidei disputate de echipa sa pe teren propriu, în campionat, contra lui Livingston, internaţionalul român l-a lăsat cu poarta goală pe Joe Aribo, care a avut de îndeplinit doar o simplă formalitate.

Experimentatul Jermain Defoe (38 de ani) a dus scorul la 2-0 pentru ”Gers”, în minutul 16 al partidei din etapa a 12-a a campionatului Scoţiei. De data aceasta, omul cu viziunea a fost James Tavernier.

Este a şasea pasă de gol pe care Ianis le-o oferă colegilor săi în Premiership, competiţie în care a bifat şi un gol. Mijlocaşul ofensiv, în vârstă de 22 de ani, şi-a mai trecut în cont alte două pase decisive, în acest sezon, în preliminariile Europa League.  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele