Ultima oră
Serie A: Egaluri în deplasare pentru Napoli şi AS Roma Serie A: Egaluri în deplasare pentru Napoli şi AS Roma
VIDEO | Charalambous deranjat de o întrebare după victoria cu 5-2 în faţa lui Sepsi. ”Ce-i cu întrebarea asta? Din prima zi nu am înţeles asta” VIDEO | Charalambous deranjat de o întrebare după victoria cu 5-2 în faţa lui Sepsi. ”Ce-i cu întrebarea asta? Din prima zi nu am înţeles asta”
VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid 3-1. Trupa lui Simeone s-a impus în derby-ul madrilen şi ”galacticii” au suferit prima înfrângere din acest sezon VIDEO | Atletico Madrid - Real Madrid 3-1. Trupa lui Simeone s-a impus în derby-ul madrilen şi ”galacticii” au suferit prima înfrângere din acest sezon
VIDEO | PSG, victorie clară cu Olympique Marseille, scor 4-0 VIDEO | PSG, victorie clară cu Olympique Marseille, scor 4-0
Roland Niczuly, discurs dur după umilinţa contra FCSB. ”Am fost jalnici” Roland Niczuly, discurs dur după umilinţa contra FCSB. ”Am fost jalnici”
PAS Giannina – PAOK, scor 1-3. Victorie pentru Răzvan Lucescu în faţa lui Claudiu Bălan PAS Giannina – PAOK, scor 1-3. Victorie pentru Răzvan Lucescu în faţa lui Claudiu Bălan

VIDEO | Imperiul lui Olăroiu! Investiţie uriaşă a tehnicianului la Mamaia: "Mereu am preferat să bag bani mulţi în România"

Fotbal Publicat pe 18 iun 2020
mail-share icon Email

Emisiunea Look Sport LIVE a prezentat un reportaj special cu una din investiţiile importante pe care Cosmin Olăroiu le are în România: un uriaş complex de locuinţe situat la malul Mării Negre.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19395057/1/oli.jpg


Olăroiu a acceptat să meargă pe şantier cu echipa Look Plus, iar tehnicianul de 51 de ani a vorbit deschis despre proiect şi despre motivele care l-au făcut să investească în România bani câştigaţi peste hotare.

Vezi mai jos integral reportajul difuzat în cadrul emisiunii LOOK SPORT LIVE"Pentru mine au existat diferite oportunităţi. Şi în momentul de faţă am fost solicitaţi să particip la un alt proiect imobiliar în Dubai. Chiar acum câteva zile. Mi s-a oferit această oportunitate, însă am refuzat, din mai multe motive. În primul rând, era un proiect început de altcineva şi cu alţi arhitecţi, cu o altă viziune în care practic nu mă regăseam. Nu mă văd făcând lucrul ăsta în altă parte. Nu ştiu de ce. Când lucrezi cu oameni... eu lucrez în străinătate şi văd daţi seama că sunt acceptat de toţi cei cu care lucrez, mi se acordă încredere, însă eu prefer să lucrez în România şi aici cred eu că e mai multă nevoie de această calitate în plus.

Şi tot ce am încercat să fac a fost să aduc un plus. Tot timpul am prefewrat să investesc bani mulţi în România.

Nu ştiu neapărat dacă din dorinţa de a ajuta. Implicit există şi acest lucru, însă mai mult mă regăsesc aici decât în alte părţi.

Dacă va fi o afacere la sfârşit va fi o afacere, ca să mă înţelegeţi, nu sunt afacerile mele. Eu sunt purtător de cuvânt. Ştii ale cui sunt afacerile, nu sunt ale mele, eu sunt doar un purtător de cuvânt.
Dacă există un profit acela va merge la devăratul "patron". Din ce câştig eu reuşesc să trăiesc decent câţi ani mai am de trăit.

Însă ştii foarte bine că patronul adevărat, cel care se va ocupa şi va continua aceste lucruri, e profitul lui, banii merg la el nu la mine, fiul meu, eu sunt doar purtător de cuvânt"
, a declarat Olăroiu în discuţia cu Alexandru Săbău. în cardul reportajului difuzat la LOOK SPORT LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele