Ultima oră
Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls Lionel Messi intră în istoria MLS după ce a oferit cinci pase decisive şi un gol în meciul cu New York Red Bulls
Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd” Ladislau Boloni, atac la adresa arbitrajului după înfrângerea suferită în duelul cu Rennes: ”Nu ştiu dacă să urlu, să plâng sau să râd”
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru  Al Nassr

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Starul portughez a marcat o triplă pentru Al Nassr
Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament

Probleme mari la PSG! Starul a fost operat de ruptură de ligament
VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off VIDEO | CFR Cluj - Rapid, astăzi, de la 21:30, în direct la Prima Sport 1! Giuleştenii caută prima victorie din play-off
VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene VIDEO | Petrolul - Oţelul, astăzi, de la 15:30, în direct la Prima Sport 1! Gălăţenii continuă lupta pentru cupele europene

VIDEO | Încă o victorie la limită pentru Craiova! Nistor: "E foarte greu să câştigăm perfect, cu toţii greşim"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 1 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19571568/3/nistor-craiova-hermannstadt.jpg

Universitatea Craiova a câştigat meciul din deplasare cu FC Hermannstadt, scor 1-0, în etapa a 9-a din Liga 1. Este a cincea victorie la rând la un singur gol diferenţă pentru 'alb-albaştri', care se menţin pe primul loc în clasament. Dan Nistor a declarat că echipa încă resimte absenţa atacantului Elvir Koljic, accidentat.

În direct la Look Sport+, Nicuşor Bancu a înscris la Sibiu în minutul 33. Hermannstadt a ratat un penalty în minutul 36, prin Mayoral.

"Am avut destule ocazii ca să închidem jocul. Dar totul e bine când se termină cu bine, am luat cele trei puncte. E foarte greu să câştigăm perfect, cu toţii greşim. Sunt foarte importante cele trei puncte, pentru că veneam după o înfrângere acasă, care ne-a durut, pentru că nu cred că meritam să pierdem.

Accidentarea lui Koljic n-a venit într-un moment bun pentru noi. Este un jucător foarte important. Apoi s-au accidentat şi alţi jucători, dar cei care au intrat şi-au făcut datoria şi am luat cele trei puncte azi", a spus Dan Nistor la finalul partidei.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele