Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

VIDEO | Încă un eşec pentru Hermannstadt în play-out. Beza: "Meritam cel puţin un punct. Te dezechilibrează psihic să fii pe loc retrogradabil"

Hermannstadt Publicat de Andrei Ionascu pe 27 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20143898/3/cip-1347.jpg

FC Hermannstadt a pierdut meciul de la Mediaş cu Gaz Metan, scor 1-2, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Sibienii au trei eşecuri în play-out şi sunt în zona retrogradării. Antrenorul echipei Hermannstadt, Eugen Beza, a declarat că echipa lui merita un punct din acest meci.

Ricardo Valente (19’, 45+1’) a înscris pentru Gaz Metan, în timp ce Petrişor Petrescu a marcat pentru Hermannstadt (30’), dar în prealabil a ratat un penalty (25’).

Raportul ocaziilor de gol a fost 6-2 pentru Hermannstadt, iar cel al şuturilor pe poartă a fost egal, 2-2.

"Sunt dezamăgit de rezultat, consider că meritam cel puţin un punct, după aspectul jocului. Am fost bine organizaţi din punct de vedere defensiv, am avut un plan bun, am contraatacat bine. Din păcate, trebuie să revăd fazele fixe. E o dilemă pentru mine, fiecare ştia ce oameni trebuie să marcheze. Sunt surprins, pentru că noi stăm bine la fazele fixe.

Am avut ocazii puţine, dar cred că meritam un egal. Acesta este fotbalul! Luasem o gură de oxigen după victoria de la Arad. Normal că te dezechilibrează psihic să fii pe loc retrogradabil, dar luptăm până la capăt. Vedem că de la zi la zi se schimbă situaţia în clasament", a spus Eugen Beza.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20143898/4/clasament-gaz.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele