Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Încă un pas spre Scudetto. Napoli a învins clar Salernitana, 2-0, şi s-a distanţat faţă de AC Milan şi Inter

Serie A Publicat pe 21 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20990673/1/osim.jpg


Napoli continuă titlul spre primul Scudetto după trei decenii! Echipa lui Spaletti a câştigat fără emoţii în deplasarea de la Salernitana, 2-0, în direct la Prima Sport 2, şi s-a distanţat la 12 puncte de AC Milan şi la 13 de Internazionale Milano.
 
Venită după un 5-1 impresionant contra rivalei Juventus, Napoli a avut nevoie de 48 de minute pentru a rezolva meciul contra unei echipe în derivă după 2-8 pe terenul Atalantei. Dominarea liderului s-a concretizat şi pe tabelă în al treilea minut de prelungiri, când fundaşul dreapta Di Lorenzo a apărut la pasa lui Anguissa, a finalizat spectaculos şi nu i-a dat nicio şansă mexicanului Ochoa.
 

Şi mai simplu a devenit meciul în minutul 48, când Elmas a lovit bara, dar nigerianul Osimhen a fost atent şi a împins balonul în poartă. A fost al 13-lea gol al sezonului pentru Osimhen, care domină autoritar clasamentul golgheterilor, având trei reuşite peste Lautaru Martinez (Inter), Ademola Lookman (Atalanta) şi M'Bala Nzola (Spezia).
 

Ajunsă la 16 victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere în primele 19 meciuri, Napoli serbează jumătatea campionatului cu 50 de puncte dintr-un maxim posibil de 57 şi golaveraj 46-14, având cel mai bun atac şi a doua cea mai eficientă apărare din Serie A, dar şi un avans mai mult decât confortabil faţă de AC Milan şi Inter. Salernitana, despre care s-a scris că l-a dorit pe Adi Mutu în locul lui Nicola, e pe locul al 16-lea, cu doar 18 puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele