Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Incidente grave la Marsilia! Fanii lui OM au luat cu asalt baza de antrenament a echipei! Meciul Marseille - Rennes a fost amânat

Olympique Marseille Publicat de Andrei Ionascu pe 30 ian 2021
mail-share icon Email

UPDATE 20:00 Meciul Marseille - Rennes a fost amânat, în urma incidentelor provocate de către suporteri la baza de pregătire a lui OM.


Fanii lui Olympique Marseille au atacat baza de antrenament a echipei, pe fondul rezultatelor slabe din ultima perioadă. Poliţia a intervenit şi a reţinut mai multe persoane. Înarmaţi cu torţe şi fumigene, suporterii au încercat să ajungă la jucători, cu câteva ore înaintea meciului cu Rennes din Ligue 1.

Potrivit L’Equipe, fanii lui OM au incendiat mai multe zone din baza de pregătire a echipei, inclusiv un arbore. Fumul gros a alertat inclusiv pompierii, care intervin la faţa locului.

 

 

 

 

Poliţia a reuşit să-i evacueze pe fani din baza de pregătire şi a arestat 25 de persoane. Aproximativ 200 de suporteri au participat la această acţiune de protest.

Suporterii lui OM cer demisia antrenorului Andre Villas-Boas şi a preşedintelui clubului, Jacques-Henri Eyraud.

Meciul Marseille – Rennes este programat de la ora 22:00, în direct pe Look Sport 3.

Marseille are trei înfrângeri consecutive în Ligue 1 şi ocupă locul 7, după 20 de meciuri.

mail-share icon Email
viewscnt