Ultima oră
VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland VIDEO | Manchester City - Wolverhampton 5-1. ”Poker” semnat de Erling Haaland
A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV A fost identificată cea mai mare problemă de la Dinamo. "Nu e o jignire" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică VIDEO | ”Am sursa mea”. Ioan Ovidiu Sabău, reacţie interesantă despre posibila sa înclocuire cu Marius Şumudică
VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine” VIDEO | Situaţia e foarte dificilă, dar Kopic vede şi părţile bune. ”Rămân la părerea mea că am jucat bine”
Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare” Ahmed Bani, prestaţie bună pe Cluj Arena, dar insuficientă. ”Nu vreau să mă gândesc la retrogradare”
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini” VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 3-3. Remiză frăţească care îi încurcă rău de tot pe ”câini”

VIDEO | Înfrângere greu de digerat pentru Borussia Dortmund, în derby-ul cu RB Leipzig! Avantaj pentru Bayern Munchen. Cum arată clasamentul

Bundesliga Publicat pe 6 nov 2021
mail-share icon Email
 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20455061/2/profimedia-0641893336.jpg

RB Leipzig a reuşit o victorie foarte importantă în faţa Borussiei Dortmund, 2-1, în derby-ul etapei din Bundesliga. Duelul a fost transmis în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Nkunku a deschis scorul pentru gazde, în minutul 29. Egalitatea a fost restabilită la începutul celei de-a doua reprize, de veteranul Marco Reus. Reuşita care le-a adus cele trei puncte gazdelor a venit în minutul 68, prin Poulsen.

Borussia ocupă în continuare locul secund în Bundesliga, la 4 puncte distanţă de liderul Bayern Munchen.

Leipzig este pe 5 momentan şi nu are nicio înfrângere de 5 etape. Au 18 puncte adunate, un punct sub Wolfsburg.

Leipzig - Dortmund 2-1

2-1, Poulsen 68'
1-1, Reus 52'
1-0, Nkunku 30'
--------
Cele două echipe vin după meciuri grele în Liga Campionilor şi cu stări de spirit diferite. Leipzig a obţinut inextremis un punct cu PSG, 2-2, după ce a egalat în minutele de prelungire dintr-un penalty. În schimb, în campionat echipa din fosta RD Germană nu stă grozav. După 10 etape, Leipzig era abia a opta, cu numai 15 puncte, la 10 lungimi în spatele liderului. De altfel, pe Leipzig a costat-o startul extrem de slab de campionat, după care însă şi-a revenit şi e neînvinsă în ultimele şase meciuri. Ultima înfrângere e din 11 septembrie, 1-4, acasă, cu Bayern.
 
De cealaltă parte, Dortmund a pierdut în ultimul meci, miercuri, în grupele Ligii Campionilor, 1-3 cu Ajax, chiar pe teren propriu. În schimb, în campionat o duce bine. Dortmund e a doua în Bundesliga, are 24 de puncte şi e la unul singur în spatele marii rivale Bayern.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele