Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”

VIDEO | Inter - AC Milan 3-0. Trupa lui Inzaghi îşi umileşte rivala şi merge în finala Cupei Italiei

Fotbal Internațional Publicat pe 19 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20679511/2/acm.jpg

Internazionale Milano e în finala Cupei Italiei 2021/2022! Echipa lui Simone Inzaghi a umilit-o pe AC Milan, scor 3-0, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. În ultimul act, Inter va juca împotriva învingătoarei dintre Juventus şi Fiorentina (1-0 în tur).

Abia îşi găsiseră locurile pe stadion zecile de mii de fani veniţi pentru a vedea derby-ul, iar Lautaro Martinez (4) găsea deja drumul spre gol, cu un şut senzaţional, de la 16 metri, după pasa lui Darmian. Milanul a replicat prin Kessie (12 - şut la colţul scurt, dar pe lângă poartă), Leao (28 - şut la colţul lung, respins de Handanovic) şi Theo Hernandez (31 - minge trimisă pe lângă Handanovic, dar respinsă de Perisic în ultimul moment). Dar doar pentru ca Interul să lovească din nou atunci când avea nevoie: pasă Correa pe culoar, sprint şi execuţie sigură a lui Martinez, pe lângă Maignan. Era abia minutul 41, dar cărţile fuseseră aruncate.
 
Startul reprizei a stat sub semnul ocaziei lui Martinez (52 şi unui penalty cerut de Inter la un contact între Darmian şi Hernandez, apoi Bennacer a marcat ceea ce părea că va fi golul de 1-2 (65). Reuşita a fost anulată după intervenţia VAR şi, odată cu ea, au dispărut şi ultimele speranţe ale Diavolului Milanez. În minutul 83, Brozovic a pasat perfect în faţa porţii pentru rezerva Gosens, iar neamţul nu a ratat. 3-0, finala e a echipei lui Simone Inzaghi!

Inter - AC Milan 3-0 (Martinez 4, 41, Gosens 83), LIVE pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

  • Inter: Handanovic - Skriniar, de Vrij, Bastoni - Darmian, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Perisic - Martinez, Correa
  • AC Milan: Maignan - Calabria, Kalulu, Tomori, T. Hernandez - Bennacer, Tonali, Kessie - Saelemaekers, Giroud, Leao

Minutul 83: GOL INTER! Brozovic pleacă pe un culoar liber în defensiva adversă, centrează perfect în faţa porţii, de unde rezerva Gosens face 3-0 şi duce formaţia lui Inzaghi în finală.



Minutul 65: Gol anulat lui AC Milan! Bennacer trimite mingea în poartă de la marginea careului de 16 metri, dar Mariani anulează reuşita, după ce consultă VAR, pentru un ofsaid la Kalulu, aflat în faţa lui Handanovic.



Minutul 55: Inter cere penalty. Darmian cade în careu după un duel cu Hernandez, arbitrul Mariani lasă jocul să continue şi decizia îi e confirmată şi de VAR.



Minutul 52: Ocazie a lui Inter. Lautaro scapă pe contraatac, trage la colţul scurt, dar Maignan se opune.



Minutul 41: GOL INTER! Două ocazii importante ale Milanului sunt urmate, la câteva secunde, de golul doi al lui Lautaro Martinez. Mai întâi Perisic scoate mingea din faţa liniei porţii, apoi Handanovic îl blochează pe Leao. Se porneşte contraatacul, conexiunea Correa - Martinez funcţionează de minune, iar argentinianul face dopietta.



Minutul 31: Continuă seria bună a Milanului! Leao pasează la Tonali, al cărui şut din poziţie bună se opreşte în spatele lui Giroud, aflat pe traiectorie.



Minutul 30: Altă şansă a Diavolilor! Centrarea lui Theo Hernandez e respinsă de apărarea Interului în zona lui Saelemaekers, care prinde un şut violent, respons de Handanovic.



Minutul 28: Ocazie mare a Milanului! Leao driblează frumos, trage tare la colţul scurt, dar Handanovic e imposibil de păcălit din acel unghi.



Minutul 12: Kessie semnează prima acţiune ofensivă a Milanului. Dar şutul său, cu dreptul, nu prinde poarta lui Handanovic.



Minutul 4: GOL INTER! Darmian pasează inspirat spre Lautaro Martinez, argentinianul şutează din prima, ca din tun, şi gazdele încep perfect.



22:00: Start joc la Milano!


Inter nu are probleme cu accidentările, lucru care nu se poate spune de AC Milan. Nu poate conta pe patru jucători, Castillejo, Florenzi, Ibrahimovic şi Kjaer, în timp ce Calabria şi Romagnoli sunt incerţi din cauza unor accidentări.

Înaintea partidei directe, cele două şi-au câştigat meciurile din Serie A. Inter a trecut de Spezia, cu 3-1, în timp ce AC Milan a învins Genoa, scor 2-0. În plus, Inter are trei victorii la rând în campionat, în timp ce AC Milan are trei victorii şi două egaluri în ultimele cinci meciuri.

În februarie, în ultima confruntare directă dintre cele două rivale din Milano în Serie A, AC Milan s-a impus cu 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri