Ultima oră
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5
Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid Sorana Cîrstea va înfrunta liderul mondial pentru un loc în optimi la Madrid
Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV Jucătorul din Superliga comparat cu „Pippo” Inzaghi: „Are nişte calităţi excepţionale” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate” Laszlo Balint, dezamăgit de modul în care a pierdut la Sibiu. ”În tenis se numesc greşeli neforţate”
Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu Monica Niculescu nu a reuşit să treacă de primul tur la Madrid, în proba de dublu

VIDEO ǀ Ioan Ovidiu Sabău, reacţie de bun-simţ după ce Universităţii Cluj i-a fost refuzat un penalty cu Rapid

U Cluj Publicat pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/20997049/1/screenshot-99.png

Ioan Ovidiu Sabău şi-a felicitat elevii pentru munca depusă în remiza albă dintre Universitatea Cluj şi Rapid Bucureşti.

Tehnicianul ”şepcilor roşii” priveşte cu optimism viitorul echipei sale, având încredere că Universitatea Cluj se poate salva de la retrogradare.

"Cred că şi azi am făcut un meci destul de bun, atitudine bună, am controlat în totalitate jocul, chiar pe un teren destul de greu pentru posesie. Jucătorii şi-au dorit mult să câştige, au avut o atitudine bună.

Am avut unele situaţii în care ne-a lipsit ultima pasă, trebuia concentrare mai multă.

Îmi felicit jucătorii pentru că au muncit foarte mult, asta contează, când dai totul poţi progresa şi mergem cu încredere mai departe că putem să ne salvăm de la retrogradare", a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la finalul meciului. 

Antrenorul clujenilor a evitat să comenteze faza din minutul 66, în care echipa sa nu a primit o lovitură de pedeapsă clară, deşi meciul a beneficiat de VAR.

"Am înţeles că am avut şi un penalty clar, nu ştiu de ce n-a dorit să consulte VAR-ul, dar, mă rog, e un alt subiect.

Acestea sunt condiţiile şi mergem înainte, vedem ce se va întâmpla la următoarele meciuri, pe care le vom pregăti cu aceeaşi seriozitate", a adăugat ”Moţul”. 

Universitatea Cluj a terminat la egalitate vineri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Rapid, în primul meci al etapei a 23-a din Superligă, transmis în direct la Prima Sport 1.

La Cluj, pe un teren imposibil şi pe o vreme foarte rece, cel mai important moment al primei reprize a fost atunci când arbitrul Marian Barbu, vrând să arate cartonaşul galben lui Bic, l-a accidentat involuntar pe clujeanul Florin Ilie. Jucătorul a avut buza spartă, a ieşit la marginea terenului pentru îngrijiri medicale şi a revenit în joc.

În minutul 66, Universitatea Cluj a cerut o lovitură de pedeapsă pentru un contact în careul rapidist între Onea şi Oancea, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Partida s-a încheiat fără gol marcat, 0-0. Rapidul are 42 de puncte şi se află pe locul al treilea în clasament. Universitatea Cluj se află pe locul 13, cu 23 de puncte.

  • ”U” CLUJ: Iliev - Fl. Ilie, Miron, Simion - Vlădoiu, Bic (I. Filip 64’), Remacle (Jose Gomes 90’+2), Oancea - Chipciu, I. Stoica (Haită 58’), Fulop (Ad. Bălan 65’). ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais - Pănoiu, Kait (Costache 46’), Albu - Emmers, Dugandzic (Luckassen 87’), Ioniţă (Sefer 88’). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • Cartonaşe galbene: Bic 43’, Oancea 50’, Vlădoiu 90’+1, Chipciu 90’+5 / Junior Morais 14’, Albu 90’+2
  • Arbitri: Marian Barbu - Ciprian Florin Danşa, Imre-Laszlo Bucsi – Szabolcs Kovacs
  • Arbitri VAR: Radu Petrescu Radu - Vlad Bârleanu
  • Observator: Marcel Savaniu
mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele