Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău speră să declanşeze fiesta la ”U” Cluj. ”Noi credem, vrem să jucăm în finală”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21087673/1/fc-hermannstadt-universitatea-cluj-cupa-romaniei-5-04-2023.jpg

Universitatea Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României Betano, trecând în sferturile de finală de Hermannstadt, scor 2-1. În partida disputată în deplasare, ”şepcile roşii” au revenit de la 0-1.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 41, prin Alhassan.

Pentru Universitatea Cluj au marcat Chipciu ’51 şi Thiam ’75.

Ioan Ovidiu Sabău a declarat că a avut în sfârşit jucători importanţi apţi din punct de vedere şi speră ca cei de la ”U” să se califice în finală.

”E bine că i-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip şi sper să nu avem accidentaţi după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspiraţi şi au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel şi pentru jucători, suporteri. E mai uşor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat"
, a spus Sabău, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele