adplus-dvertising
Ultima oră
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus
Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui” Andrei Coubiş i-a dat ignore lui Emil Săndoi. ”Mi-e greu să comentez alegerea lui”

VIDEO | Ionuţ Radu e în formă înainte de acţiunea echipei naţionale. Penalty apărat cu Strasbourg!

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu ieri, 18:56
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21065837/2/radu.jpg

Ionuţ Radu a făcut un meci bun pentru Auxerre, în eşecul cu Strasbourg, scor 2-0, în etapa 28 din Ligue 1.

Portarul român a apărat un penalty, salvând în corner la execuţia lui Habib Diallo.

Radu nu a fost vinovat la cele două goluri încasate de Auxerre, care este pe 17, loc ce duce în Ligue 2, însă la doar o lungime de Brest, prima echipă ce se află peste linia de salvare.

”Bravo, Andrei! La fel ca la Nice, gardianul nostru a apărat un penalty! Să o ţinem tot aşa!” au scris cei de la Auxerre, pe Twitter, după intervenţia românului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele