Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Ionuţ Radu, prestaţie solidă în partida Angers - Auxerre! Intervenţiile românului

Stranieri Publicat pe 12 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21016053/1/ionut-radu-auxerre-1.jpg

Auxerre a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, meciul disputat în compania formaţiei Angers, în etapa a 23-a din Ligue 1, LIVE pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro. Portarul Ionuţ Radu a fost titular la Auxerre.

La Angers, pe Stade Raymond Kopa, gazdele au deschis scorul repede, încă din minutul 2, când Rayan Raveloson a marcat în propria poartă. Oaspeţii de la Auxerre au egalat în minutul 22, dintr-un penalti transformat de Matthis Abline.

Auxerre putea câştiga meciul în minutul 90+2, când a primit un penalti după consultarea VAR, însă Abline a ratat şi meciul s-a încheiat la egalitate 1-1. Ionuţ Radu, portarul român al echipei vizitatoare, Auxerre, a fost integralist.

Auxerre se află pe poziţia a 19-a în clasament, penultima, cu 14 puncte. Angers este ultima clasată, cu 9 puncte.

Rezultate înregistrate duminică, în etapa a 23-a din Ligue 1:

  • Toulouse – Rennes 3-1; Reims – Troyes 4-0; Montpellier – Brest 3-0; Lille – Strasbourg 2-0; Angers – Auxerre 1-1.

Golurile marcate în Angers – Auxerre şi paradele lui Ionuţ Radu

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele