Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

VIDEO | Istvan Kovacs chiar e apreciat! Mesajul lui Guardiola pentru român, după momentul tensionat din City - Real 4-3

Champions League Publicat pe 27 apr 2022
mail-share icon Email
Pep Guardiola şi-a făcut timp, în discursul de la finalul meciului Man. City - Real Madrid 4-3, pentru a-i cere scuze lui Istvan Kovas în legătură cu ieşirea nervoasă şi cartonaşul galben încasat de la arbitrul român.
În minutul 54, catalanul a protestat vehement faţă de o decizie luată de Kovacs, care i-a acordat lui Real Madrid o lovitură de la margine după un duel De Bruyne-Militao, iar centralul din Carei l-a penalizat imediat cu avertisment. La finalul celor 90 de minute, Guardiola a considerat că e nevoie să-i ceară scuze lui Kovacs:
 
"Mi-am cerut scuze arbitrului, a fost doar emoţia partidei. Pentru mine, a fost aut în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacţionat sub impulsul emoţiei şi i-am cerut scuze", a declarat Pep.

Guardiola, despre City-Real: "Un meci fantastic!"

Aflat foarte aproape să obţină un rezultat care să-l transforme în mare favorit la calificarea în finala Ligii, Guardiola e mulţumit de nivelul arătat de fotbaliştii săi:
 
"Din păcate, nu am reuşit să marcăm mai mult. Am avut probleme cu ieşirea din defensivă, am fost nervoşi cu mingea la picior şi am greşit destul de mult, lucru pe care nu-l facem în mod obişnuit. I-am felicitat pe jucători pentru prestaţia avută. Un meci fantastic! Cred că momentele în care ei au reuşit să intre în meci au fost şi din cauza noastră. 
 
Se întâmplă să faci greşeli cum a fost la penalty. Trebuie să înţelegem, este cel mai înalt nivel. Am avut un adversar foarte bun, care te pedepseşte imediat. Nu pot să le cer mai mult jucătorilor, au făcut tot ce au putut şi cu mingea, şi fără ea.
 
Fotbalul este un spectacol fantastic, ambele formaţii au căutat să atace. De asta vreau să-l felicit pe Ancelotti. Totuşi, şi noi am arătat că merităm să fim aici. Mergem la Madrid să câştigăm", a mai punctat managerul englezilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri