adplus-dvertising
Ultima oră
Edward Iordănescu, scrisoare deschisă către fanii naţionalei. Motivele pentru care cere încredere Edward Iordănescu, scrisoare deschisă către fanii naţionalei. Motivele pentru care cere încredere
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
Federaţia Franceză de Fotbal este de acord cu despăgubirea victimelor accidentelor de muncă din Qatar
SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină” SuperLiga a fost "roz" în etapa 12. Augusta Dragic, Fundaţia Superbet: “Ceea ce facem an de an în ‘luna roz’ trebuie să devină un comportament de rutină”
Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul Revine Risto Radunovic. Nicolae Dică se va putea baza pe fundaşul stânga titular la meciul cu Petrolul
Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131 Bilanţ revizuit al victimelor de pe stadionul de fotbal din Indonezia, numărul a ajuns la 131
Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag Cristiano Ronaldo are undă verde să plece de la Manchester United. Portughezul nu mai e în planurile lui Erik ten Hag

VIDEO | Iuliu Mureşan a anunţat când scapă Dinamo de interdicţia la transferuri. "Avem soluţii să întărim echipa"

Dinamo Publicat de Andrei Ionascu pe 20 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20303651/1/muresan.jpg

Dinamo a debutat cu o victorie în noul sezon al Ligii 1, 3-2 cu FC Voluntari, în direct pe Look Sport+, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă clubul. Cu foarte mulţi jucători tineri în echipă, ‘roş-albii’ au depăşit aşteptările tuturor. Iuliu Mureşan, director executiv la Dinamo, a anunţat că interdicţia la transferuri din partea FIFA va mai dura cel puţin o săptămână.

Aproximativ 7.500 de fani au venit luni seară pe stadionul Dinamo. Pentru gazde a marcat Deian Sorescu (44’, 59’, 72’), iar pentru FC Voluntari au înscris Lorand Fulop (14’) şi Vadim Raţă (66’).

Clubul Dinamo a intrat în insolvenţă şi are interdicţie la transferuri, iar jucătorii importanţi vor să plece, nemulţumiţi că vor pierde salariile din urmă.

"Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Meciul următor va fi foarte greu, din multe motive, la Craiova. E o echipă bună, vor fi mulţi spectatori. Se adaugă acele probleme fizice din echipa noastră. Să sperăm că toţi jucătorii vor fi valizi. O primă nu, în insolvenţă nu se dau prime. Trebuie să ne descurcăm cu problemele pe care le avem.

Dacă puteam să facem transferuri, aveam soluţii, ne mai întăream pe posturi. Dar suntem profesionişti, ne luptăm. Interdicţia de transferuri este în continuare, ne luptăm, cu avocaţi specializaţi în drept sportiv. Sigur că va mai dura. E clar că nu reuşim în 5 zile, o săptămână. Sper să prindem măcar o săptămână, două pentru transferuri şi să întărim echipa.

Când avem nevoie de bani, îi sun pe cei de la DDB. Sigur, am mai discutat şi cu nişte oameni de afaceri care sunt dispuşi să mai contribuie, dar DDB este principalul susţinător moral şi financiar al echipei. Nu ştiu dacă domnii Borcea şi Badea susţin financiar echipa, dar mi-aş dori, pentru că sunt mari dinamovişti", a spus Iuliu Mureşan.

Rezumatul meciului Dinamo - FC Voluntari 3-2

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele