Ultima oră
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”

VIDEO | Jorge Martin a reuşit la Misano a doua victorie din carieră într-o cursă de sprint

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 9 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21310196/1/martin.jpg

Jorge Martin a câştigat sprintul din Marele Premiu de la Misano (San Marino) la MotoGP. Pentru pilotul iberic este al doilea succes din carieră într-o astfel de cursă, după cel înregistrat la Sachsenring.

La o secundă şi jumătate a venit italianul Marco Bezzecchi, cel mai rapid din antrenamentele de vineri. Iar podiumul a fost completat de Francesco Bagnaia, liderul clasamentului general. Primii trei clasaţi au fost piloţi Ducati.

Marele Premiu de la Misano programează cursele principale duminică, de la ora 12:00, în direct pe Prima Sport 1.

Bagnaia a scăpat miraculos etapa trecută şi atacă victoria la Misano

Francesco Bagnaia, care a suferit un accident spectaculos duminică la Barcelona, a primit undă verde de la medici pentru a participa la Marele Premiu din San Marino, în acest weekend.

În paddock-ul italian, liderul Campionatului Mondial a putut să meargă fără cârje, dar are în continuare un bandaj la piciorul drept.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele