Ultima oră
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt 0-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică Barcelona, decizie finală cu privire la rămânerea lui Xavi pe banca tehnică
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!

VIDEO ǀ Jucătorii lui West Ham au sărit să îşi apere familiile în tribune! Momente halucinante în Olanda

Conference League Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21129520/1/west-ham-as.png

Un grup de suporteri ai echipei AZ Alkmaar a atacat o zonă în care se aflau prietenii şi familiile jucătorilor formaţiei West Ham, la finalul meciului care a adus calificarea grupării engleze în finala Conference League, relatează bbc.com.

Potrivit sursei citate, fotbaliştii Michail Antonio şi Said Benrahma au încercat să intervină.

Au fost scene îngrozitoare”, spune Alistair Bruce-Ball, de la BBC, care a precizat că a văzut cum fani AZ loveau cu pumnii.

Săptămâna trecută, la meciul retur dintre cele două echipe, a existat un conflict între membri ai familiilor jucătorilor de la AZ Alkmaar şi fani West Ham.

“Va trebui să aştepptăm ca lucrurile să se calmeze, dar cea mai mare problemă este că s-a întâmplat în zona în care sunt familiile jucătorilor. Acolo a apărut problema şi mulţi jucători erau nervoşi pentru că nu reuşeau să vadă dacă membrii familiilor lor sunt ok.

Va trebui să îi întrebăm pe oficiali ce s-a întâmplaat cu adevărat. Eu pot doar să spun că jucători au fost implicaţi pentru că era o zonă pentru familii”, a declarat tehnicianul David Moyes.

El a precizat că şi apropiaţii săi erau în zona în care au avut loc incidentele. “Dacă am fost îngrijorat? Da, familia mea era acolo şi aveam prieteni acolo”.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt