Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

VIDEO | Jucătorul care îl inspiră pe Ianis Hagi. ”El este idolul meu” + cum a fost adaptarea la noua sa echipă

Stranieri Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21395189/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023.jpg

Ianis Hagi a fost împrumutat, în acestă vară, la Deportivo Alaves de la Rangers şi s-a adaptat destul de bine în campionatul spaniol.

Mijlocaşul de 25 de ani a vorbit despre cum se simte în Spania după aproximativ trei luni de la împrumut şi despre modul în care încarcă să îşi ajute echipa la fiecare meci.

”Îmi place să muncesc, îmi place să fac lucruri, îmi place să fiu foarte serios atunci când sunt cu echipa. Când sunt pe terenul de antrenament sunt întotdeauna 100% dedicat să lucrez şi să fiu un exemplu pentru toată lumea.

Sunt un jucător căruia îi place să creeze pentru echipa sa, oferind pase de gol şi goluri. De asemenea, viziunea mea în cadrul unui joc şi munca pentru echipă sunt alte calităţi.

Sentimentul cu echipa este bun, dar şi pentru mine individual: pasa de gol împotriva lui Atletico, acum cele două goluri, toate mă fac să mă simt bine, dar vreau să continui în acelaşi mod. Şi. bineînţeles, să ofer mai multe pase de gol, să înscriu mai multe goluri şi să ajut echipa.”, a spus Ianis Hagi.

Hagi spune că s-a adaptat bine la oraş şi îi place foarte mult atmosfera de acolo, iar pe lângă asta a vorbit şi despre pasiunea lui pentru baschet şi a dezvăluit că idolul lui din baschet este Steph Curry.

”A fost o adaptare foarte bună, îmi place foarte mult oraşul, este foarte liniştit. Îmi place să trăiesc foarte liniştit în afara terenului de antrenament, departe de fotbal. Îmi place foarte mult baschetul, iar idolul meu la baschet este Steph Curry. Este sportul, după fotbal, pe care l-am jucat întotdeauna când eram mic.

Am întâlnit un vestiar aici cu băieţi foarte, foarte buni, care sunt deschişi să mă ajute să mă adaptez la oraş, la echipă şi la La Liga.”, a adăugat mijlocaşul român.

  • 4 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi în acest moment, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Mijlocaşul a adunat două goluri şi o pasă decisivă în 12 meciuri jucate pentru Alaves

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele