Ultima oră
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO

VIDEO | Jurgen Klopp, deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Napoli. ”Vrei să creezi vâlvă?”

Liverpool Publicat de Ovidiu Neacşu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20851986/1/profimedia-0720188273.jpg

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp (55 de ani) a răbufnit în urma unei întrebări adresate de un jurnalist italian, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Napoli, din grupele UEFA Champions League.

Meciul Napoli - Liverpool va putea fi urmărit pe Prima Sport 1 şi va începe de la ora 22:00. 

Tehnicianul german a fost întrebat de un jurnalist italian dacă Napoli este un oraş sigur, el făcând referire la video-ul postat pe site-ul oficial a lui Liverpool, în care fanii ”cormoranilor” au fost sfătuiţi să fie prudenţi pentru a evita anumite conflicte.

”Este o întrebare jenantă venită din partea ta. Vrei să creezi vâlvă? Chiar nu înţeleg de ce mă întrebi asta.

Tu eşti din Napoli? Crezi că este un oraş periculos? Eu nu ştiu. Nu locuiesc în Napoli. Mă simt protejat aici, merg la hotel şi acum tu mă întrebi ce cred despre oraşul Napoli. Ştii exact despre ce vorbesc oamenii atunci când vine vorba de Napoli.

Dacă nişte suporteri se întâlnesc cu alţii, atunci orice se poate întâmpla. Nu are nimic de-a face cu oraşul, deci nu ştiu. Dar nu sunt aici ca să creez vâlvă, pentru ca tu să scrii despre asta”, a răspuns neamţul.

Comunicatul lui Liverpool înainte de partida cu Napoli

”Le recomandăm suporterilor ce ajung în Napoli înainte de ziua meciului să stea în hotelurile în care sunt cazaţi pentru a mânca şi a bea.

Vă recomandăm să nu purtaţi însemnele clubului atunci când călătoriţi.

Dacă alegeţi să vizitaţi oraşul, nu ar trebui să vă adunaţi mai mulţi în acelaşi loc şi ar trebui să evitaţi zonele care sunt departe de portul oraşului.

Potrivit autorităţilor italiene, sunteţi sfătuiţi să aveţi mereu la îndemână un act de identitate valabil”, au scris englezii.

Jurgen Klopp nu a câştigat niciodată acasă la Napoli

”Nu am câştigat niciodată aici. Nici cu Dortmund, nici cu Liverpool. Uneori îmi trebuie mai multe încercări pentru a reuşi ceva. De 2,3, sau chiar 4 ori. Asta este a patra oară când o înfrunt pe Napoli la ea acasă.

Ce trebuie să facem? Trebuie să jucăm mai bine decât în cele 3 meciuri precedente. Am pierdut pentru că nu am jucat destul de bine când am venit aici. Un alt motiv este acela că Napoli are o echipă destul de puternică”, a punctat antrenorul ”cormoranilor”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele