Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO | Juventus – Cagliari 2-0! ”Bătrâna Doamnă” se apropie de locurile pentru Liga Campionilor, echipa lui Marin de Serie B

Juventus Publicat de Răzvan Cîrceag pe 21 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20516783/1/profimedia-0648597540.jpg

Update: Juventus Torino s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în faţa formaţiei lui Răzvan Marin, Cagliari, în etapa a 19-a din Serie A.

Kean (40’) şi Bernardeschi (83’) au marcat golurile victoriei pentru ”Bătrâna Doamnă”.

Răzvan Marin a fost suspendat pentru această partidă, în urma eliminării din etapa trecută cu Udinese.

În clasament, Atalanta este pe locul 4, cu 38 de puncte, Juventus este pe 5, cu 34 de puncte, Cagliari ocupă locul 19, cu 10 puncte, iar Genoa este pe 18, cu 11 puncte.

Liderul campionatului italian este Inter Milano, cu 43 de puncte, urmată de Napoli, cu 39 de puncte şi de AC Milan, tot cu 39 de puncte.

Ştire iniţială: Juventus trebuie să obţină neapărat victoria cu Cagliari, penultimul loc din Serie A. Meciul este transmis în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

Bianconerii au un parcurs slab în acest sezon, în comparaţie cu evoluţiile cu care ne-au obişnuit, şi au nevoie de puncte pentru a intra în zona care duce în competiţiile europene. Acum se află la limită, pe 7, la egalitate de puncte cu Fiorentina şi AS Roma. Totuşi, golaverajul îi ţine în afara acestei zone. 

Faţă de liderul din clasament, Inter Milano, se află la 12 puncte distanţă. În ultimele 5 meciuri, formaţia lui Allegri are 3 victorii, un egal şi o înfrângere. 

De multe puncte are nevoie şi Cagliari, care se află la retrogradare, pe penultimul loc. Are 10 puncte, la egalitate cu Genoa. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele