Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele au fost mai periculoase în prima repriză
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”
VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four VIDEO | CSM Bucureşti - Metz 24-27. ”Tigroaicele” trebuie să facă un meci mare la retur pentru a se califica în Final Four
Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea” Florin Vulturar a dezvăluit ce se va întâmpla cu Florinel Coman! ”Am vorbit pe la ora 12 noaptea”
VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie VIDEO | Tottenham - Arsenal 2-3. Spurs au fost aproape de o remontada de senzaţie
Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!” Giedrius Arlauskis, reacţie epică, după ce fosta sa echipă a devenit campioană. ”Felicitări, Gigioane!”

VIDEO Juventus o pune la punct pe Inter şi revine pe primul loc în Serie A

Fotbal Internațional Publicat pe 8 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19296254/1/juventus.jpg

Juventus Torino câştigă, în această seară, pe teren propriu, 2-0 cu Inter, în derby-ul etapei a 26-a din Serie A. În faţa unor tribune goale din cauza epidemiei de coronavirus, campionii Italiei au deschis scorul în minutul 55, când Ramsey a marcat din apropiere, după o fază prelungită de atac. Acelaşi Ramsey i-a oferit un assist lui Dybala, în minutul 67, iar argentinianul s-a distrat cu apărarea lui Inter şi a făcut 2-0. Oaspeţii au terminat în genunchi, după ce Padelli a văzut cartonaşul roşu şi şi-a lăsat echipa în inferioritate.

„Bătrâna Doamnă” se impune la final cu 2-0, face 63 de puncte şi revine pe primul loc. Pe poziţia secundă se află Lazio (62 de puncte), iar Inter pierde teren în lupta pentru titlu şi rămâne pe locul 3 cu 54 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri