Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

VIDEO ǀ Juventus s-a impus în ”Derby d’Italia”, 1-0 cu Inter

Juventus Publicat pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

Juventus Torino a învins duminică, în deplasare, echipa Inter, scor 1-0, în ”Derby d’Italia”, meci contând pentru etapa a 27-a din Serie A. Duelul a fost în direct la Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro!

Juventus a deschis scorul în prima repriză, prin Filip Kostic, care l-a învins pe Onana în minutul 23. Arbitrul întâlnirii a consultat sistemul VAR după ce a fost semnalat un henţ al lui Rabiot în faza premergătoare golului, însă reuşita lui Kostic a fost validată.

În clasament, Inter e pe locul al treilea, cu 50 de puncte, în timp ce Juventus se află pe locul 7, cu 41 de puncte, la numai patru puncte de locurile care duc în cupele europene.

VIDEO cu golul


Informaţii înainte de meci 

Inter Milano – Juventus Torino, meci contând pentru etapa a 27-a din Serie A, va fi transmis în direct de către Prima Sport 2, duminică, de la ora 21:45. ”Derby d'Italia” se poate urmări online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, la fel ca majoritatea meciurilor din campionatul Italiei.

Inter ocupă locul 2 în Serie A, cu 50 de puncte câştigate, în timp ce Juventus se află pe poziţia a 7-a din clasament cu 38 de puncte. Dacă ”Bătrâna Doamnă” nu ar fi fost penalizată cu 15 puncte, ar fi avut acum 53 de puncte şi ar fi fost favorită să obţină locul al doilea, la mare distanţă totuşi de lidera Napoli (68 de puncte).

În tur, Juventus – Inter Milano s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 2-0. De altfel, în ultimele 10 confruntări directe dintre cele două echipe din Serie A, ”Bătrâna Doamnă” s-a impus de 6 ori, Inter de două ori şi alte două jocuri s-au terminat la egalitate.

Programul transmisiunilor Prima Sport din Serie A, etapa a 27-a:

Vineri, 17 martie

  • 19:30: Sassuolo – Spezia, în direct la Prima Sport 4;
  • 21:45: Atalanta – Empoli, în direct la Prima Sport 3;

Sâmbătă, 18 martie

  • 16:00: Monza- Cremonese, în direct la Prima Sport 4;
  • 19:00: Salernitana – Bologna, transmis de Prima Sport PPV 1;
  • 21:45: Udinese - AC Milan, în direct la Prima Sport 2;

Duminică, 19 martie

  • 13:30: Sampdoria – Verona, în direct la Prima Sport 3;
  • 16:00: Fiorentina – Lecce, transmis de Prima Sport PPV 2;
  • 16:00: Torino – Napoli, în direct la Prima Sport 4;
  • 19:00: Lazio – AS Roma, în direct la Prima Sport 3;
  • 21:45: Inter – Juventus, în direct la Prima Sport 2.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele