Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

VIDEO ǀ Juventus Torino – Atalanta, 3-3, primul meci după depunctarea ”Bătrânei Doamne”

Juventus Publicat pe 23 ian 2023
mail-share icon Email

Juventus Torino a terminat la egalitate, pe teren propriu, cu formaţia Atalanta Bergamo, scor 3-3, într-un meci din Serie A cu răsturnări de situaţie, transmis în direct de către Prima Sport 3.

În primul meci jucat de Juventus după anunţarea penalizării de 15 puncte, nigerianul Lookman a deschis scorul în minutul 4 pentru oaspeţii de la Atalanta. Angel Di Maria a egalat din penalty în minutul 25, iar polonezul Milik i-a adus în avantaj pe piemontezi, cu un gol marcat în minutul 34. Joakim Maehle a egalat pentru oaspeţi imediat după pauză, iar Lookman a pus pe tabelă scorul de 3-2 pentru Atalanta, în minutul 53. Însă Juve a egalat în minutul 65, când Danilo a trimis balonul în poartă, stabilind scorul final.

Juventus are 23 de puncte şi se află pe locul 9 în clasamentul campionatului Italiei, iar Atalanta, cu 35 de puncte, a urcat pe 5.


Ştirea iniţială:

Juventus – Atalanta, meci contând pentru etapa a 19-a din Serie A, va fi transmis în direct de către Prima Sport 3, duminică, începând cu ora 21:45. Duelul de foc din campionatul Italiei poate fi urmărit online prin intermediul platformei www.PrimaPlay.ro.

Meciul are o miză extrem de importantă pentru ambele echipe angrenate în lupta pentru un loc de Liga Campionilor. Juventus se clasează pe locul 3, cu 37 de puncte câştigate (27-12 golaveraj), în timp ce Atalanta ocupă poziţia a 6-a, aflată însă la doar 3 ”lungimi” distanţă de torinezi (34-20).

”Bătrâna Doamnă” trebuie să îşi revină după eşecul umilitor suferit pe terenul liderei Napoli în runda precedentă, scor 5-1. Mai usturător pentru torinezi este că înfrângerea de proporţii s-a produs după 8 victorii consecutive în Serie A fără gol primit.

Atalanta are o situaţie destul de diferită de a adversarei din Torino. Gruparea din Bergamo şi-a câştigat ultimele două meciuri din Serie A (8-2 acasă cu Salernitana şi 1-2 în deplasare la Bologna) după un egal (2-2 în deplasare la Spezia) şi trei înfrângeri consecutive (2-3 acasă cu Inter, 2-1 în deplasare cu Lecce şi 1-2 acasă cu Napoli).

În ultimele 10 meciuri din Serie A dintre cele două echipe 6 partide s-au terminat la egalitate, iar câte două au fost câştigate fie de Juventus, fie de Atalanta.

Programul transmisiunilor Prima Sport din Serie A, etapa a 19-a:

Sâmbătă, 21 ianuarie

  • Verona – Lecce, de la 16:00, în direct la Prima Sport 4;
  • Salernitana – Napoli, de la 19:00, în direct la Prima Sport 2;
  • Fiorentina –Torino, de la 21:45, în direct la Prima Sport 2;

Duminică, 22 ianuarie

  • Sampdoria – Udinese, de la 13:30, în direct la Prima Sport 2;
  • Monza – Sassuolo, de la 16:00, transmis de Prima Sport PPV3;
  • Spezia – Roma, de la 19:00, transmis de Prima Sport PPV2;
  • Juventus – Atalanta, de la 21:45, în direct la Prima Sport 3;

Luni, 23 ianuarie

  • Bologna – Cremonese, de la 19:00, în direct la Prima Sport 2;
  • Inter Milano – Empoli, de la 21:45, în direct la Prima Sport 3;

Marţi, 24 ianuarie

  • Lazio – AC Milan, de la 21:45, în direct la Prima Sport 1.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele