Ultima oră
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

VIDEO | Juventus Torino - Genoa 3-1. ”Bătrâna Doamnă” continuă lupta pentru locul 2 cu AC Milan

Juventus Publicat de Emanoil Ursache pe 11 apr 2021
mail-share icon Email

 

Juventus Torino s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 3-1, în faţa formaţiei Genoa, în etapa a 30-a din campionatul italian Serie A.

Kulusevski (min. 4), Morata (min. 22) şi McKennie (min. 70) au marcat golurile pentru ”Bătrâna Doamnă”, în timp ce pentru Genoa a înscris Scamacca (min. 49).

Românul Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată de Andrea Pirlo.

În urma acestui rezultat, Juventus rămâne pe locul trei în clasament, cu 62 de puncte, la un punct de ocupanta poziţiei secunde AC Milan şi la 12 de Inter Milano.

Genoa este pe locul 13, cu 32 de puncte, iar în funcţie de rezultate poate fi depăşită în clasament de Fiorentina şi de Benevento, ambele cu două puncte în minus şi un meci mai puţin.

Alte rezultate din Serie A:

Inter – Cagliari 1-0 (Darmian 77’, Răzvan Marin a fost integralist); Sampdoria – Napoli 0-2 (Ruiz 35’, Osimhen 87'); Verona – Lazio 0-1 (Ştefan Radu a fost integralist şi i-a dat pasa decisivă lui Milinkovic-Savic, la golul din minutul 90 + 2). 

mail-share icon Email
viewscnt

Juventus

Ultimele articole Toate articolele