Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

VIDEO | Kai Havertz, eroul finalei Ligii Campionilor! "Am aşteptat 15 ani acest moment"

Champions League Publicat de Andrei Ionascu pe 30 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20224393/2/profimedia-0613220736.jpg

Kai Havertz a înscris singurul gol al finalei Ligii Campionilor, Manchester City - Chelsea, scor 0-1, la Porto, în direct pe Look Sport+ şi Look 4K. Germanul a declarat că a aşteptat acest moment de 15 ani.

La Porto, Kai Havertz a marcat în minutul 43, după ce a scăpat singur cu portarul şi l-a driblat pe Ederson. A fost pasa genială a lui Mason Mount, care a surprins apărarea campioanei Angliei.

Kai Havertz este singurul jucător care reuşeşte să înscrie primul său gol în Liga Campionilor chiar în finală, din 2013 încoace. Precedentul record era deţinut de către Ilkay Gundogan, în prezent la Manchester City.

În plus, Havertz este cel mai tânăr fotbalist german (21 de ani şi 352 de zile) care înscrie într-o finală de Liga Campionilor, din 1997 până în prezent (Lars Ricken a înscris pentru Dortmund, la 20 de ani şi 322 de zile, în finala cu Juventus).

“Nu ştiu ce să spun. Nu am cuvinte. Am aşteptat mult. Acum vreau să le mulţumesc familiei mele, părinţilor mei, bunicii mele şi iubitei mele. Nu ştiu ce să spun. Am aşteptat 15 ani acest moment şi iată că a venit”, a spus Havertz la finalul partidei.

70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kai Havertz, care a venit la Chelsea în septembrie 2020, de la Bayer Leverkusen.

mail-share icon Email
viewscnt