Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO ǀ Karim Benzema şi Toni Kroos au fost salvatorii ”albilor” în Athletic Bilbao - Real Madrid

La Liga Publicat pe 22 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20990474/4/324878411-674292217806460-3926717004782084602-n.jpg

Partida Atheltic Bilbao - Real Madrid, transmisă de Prima Sport 2, din etapa a 18-a din La Liga, s-a terminat cu scorul de 0-2.

Karim Benzema a marcat primul gol al meciului din pasa lui Marco Asensio în minutul 24.

Toni Kroos, din assistul lui Rodrygo, le-a risipit madilenilor orice emoţie, în minutul 90, prin golul său.

În urma acestui rezultat, ”galacticii” adună 41 de puncte şi se menţin de pe locul 2 la 3 ”lungimi” distanţă de marea rivală, Barcelona.

Atheltic Bilbao încheie etapa cu 26 de puncte pe locul 8, poziţie ce nu asigură participarea în vreo cupă europeană în sezonul următor.


Ştirea iniţială:

Partida Athletic Bilbao - Real Madrid, din etapa a 18-a de LaLiga, va avea loc duminică, de la ora 22:00 şi va putea urmărită în direct pe canalul Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Real Madrid vine după succesul din Cupa Spaniei, 3-2 împotriva lui Villarreal, echipă în faţa căreia a pierdut cu 2-1 în LaLiga, etapa trecută. ”Los Blancos” se află pe poziţia a doua în campionat, la 3 puncte de liderul Barcelona. Formaţia lui Carlo Ancelotti nu are un sezon grozav până acum, iar în acest început de an a arătat o scădere de formă semnificativă.

De cealaltă parte, Athletic Bilbao se află pe locul 8 în LaLiga, dar la doar 2 ”lungimi” de poziţia a patra, ocupată de Atletico Madrid. Bascii nu au constanţă în rezultate în acest sezon, dar cu toate acestea păstrează şanse mari în lupta pentru un loc ce duce în grupele UEFA Champions League. Bilbao vine după calificarea în ”sferturile” Cupei Spaniei, după 1-0 cu Espanyol.

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele