Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

VIDEO | Kessie, primul gol la Barcelona. Execuţie frumoasă a ivorianului în partida cu Plzen

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 7 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20852581/1/kessie.png

FC Barcelona a început bine noul sezon din Champions League. Catalanii au deschis scorul în confruntarea cu cehii de la Viktoria Plzen.

În minutul 8, Kessie marchează cu capul, în urma unui corner al catalanilor din partea dreaptă executat ca la carte. Ivorianul este la prima reuşită în tricoul formaţiei antrenate de Xavi.

Kessie a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2026, cu o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

Echipele de start:

  • Barcelona: Ter Stegen - Roberto, Christensen, Kounde, Alba - De Jong, de Jong, Pedri - Fati, Lewandowski, Dembele

  • Viktoria Plzen: Stanek - Havel, Hejda, Pernica, Jemelka - Kalvach, Bucha - Vlkanova, Sykora, Mosquera - Chory

 

mail-share icon Email
viewscnt