Ultima oră
Lovitura în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitura în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda
”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători ”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”

VIDEO | La aşa meciuri să tot vrei să te uiţi! FCU Craiova - ”U” Cluj 3-4. Ardelenii ies învingători din show-ul de pe ”Ion Oblemenco”

Superliga Publicat pe 28 iul 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21266499/2/u-craiova-1948-fc-universitatea-cluj-superliga-superbet-28-07-2023.jpg

Universitatea Cluj a învins spectaculos în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 4-3, în meciul de debut al etapei a treia din Superligă. Trei jucători au reuşit ”dubla”: Chiţu, Nistor şi Chipciu.

Clujenii au deschis scorul în meciul de la Craiova, marcând în minutul 37 prin Dan Nistor, din pasa lui Chipciu.

Oltenii au avut un gol anulat pentru ofsaid, în minutul 44, dar au reuşit să egaleze în minutul 50. Bahassa a trimis un şut care a lovit transversala, balonul a revenit în teren, iar Aurelian Chiţu a înscris cu o lovitură de cap. În minutul 59, Bahassa a şutat din nou din careu, portarul Gorcea a respins, mingea a ajuns la Aurelian Chiţu, care l-a depăşit pe portarul clujenilor şi a înscris, aducându-i pe craioveni în avantaj.

În minutul 67 oaspeţii au primit penalty, pentru un henţ al lui Baeten şi Dan Nistor a transformat lovitura de pedeapsă în minutul 69, reuşind dubla.

Craiova a revenit în avantaj în minutul 77, scor 3-2, printr-un gol marcat de Sidibe, abia intrat pe teren. Însă clujenii au replicat devastator pe final de meci. Chipciu a egalat cu un şut plasat, din marginea careului, în minutul 80, pentru ca acelaşi jucător să reuşească şi el dubla, în minutul 86, cu un şut deviat de Achim. Universitatea Cluj s-a impus cu 4-3 la Craiova, după un meci frumos, şi este pe locul 7 în clasamentul Superligii, cu 4 puncte, în timp ce FCU Craiova nu a acumulat nici un punct.

 

VIDEO | FCU Craiova - ”U” Cluj 3-4 (Chiţu 50, 59, Sidibe 76 / Nistor 37, 69-penalty, Chipciu 80, 86), în direct pe Prima Sport 2 şi PirmaPlay.ro. Echipele de start:

  • FCU Craiova: 31. R. Popa - 18. Compagnucci, 3. Paramatti, 14. Henriques, 30. Van Durmen - 8. Dr. Albu, 6. Vl. Achim - 24. Baeten, 10. Bauza, 28. Bahassa - 11. Chiţu
  • ”U” Cluj: 33. Gorcea - 88. Dimitrov, 6. Miron, 3. Mitrea, 5. Vătăjelu - 94. Bic, 16. I. Filip, 10. Nistor - 19. D. Popa, 7. I. Stoica, 27. Chipciu

Minutul 90+6: Final de meci! ”U” Cluj se impune cu 4-3.

Minutul 86: GOL ”U” Cluj! Chipciu trage din marginea careului, mingea este atinsă uşor de Achim şi se duce în poartă.

Minutul 80: GOL ”U” Cluj! Meci de senzaţie în Bănie! Chipciu prinde un şut de generic din afara careului şi egalează pentru 3-3.

Minutul 76: GOL FCU Craiova! Sidibe este lansat perfect de la limita offside-ului. Acesta trimite elegant pe sub Gorcea.

Minutul 69: GOL ”U” Cluj! Baeten face henţ în careu, iar centralul dictează penalty. Nistor loveşte mingea cu mult interior şi egalează de la punctul cu var.

Minutul 59: GOL FCU Craiova! Gorcea respinge în faţă. Chiţu este din nou la post şi trece de portarul ardelenilor, apoi face 2-1.

Minutul 50: GOL FCU Craiova! Bahassa prinde o execuţie superbă ce loveşte bara, pe respingere, Chiţu e bine poziţionat şi înscrie cu o lovitură de cap.

Minutul 45+3: Pauză! Scorul este 1-0 pentru clujeni.

Minutul 45: Chiţu înscrie, dar reuşita este anulată pentru offside.

Minutul 37: GOL ”U” Cluj! Dan Nistor trece elegant de Baeten şi marchează cu o execuţie de fineţe cu piciorul stâng. Mingea s-a dus sub bară.

Minutul 15: Chipciu scoate la Bic, care îşi pune mingea pe şut, însă trage din 15 metri puţin pe lângă poartă.

Minutul 6: Şansă mare irosită de FCU Craiova! Bahassa reia în careul mic, dar lui Baeten îi lipsesc câţiva centrimetri pentru a lovi balonul.

Minutul 5: Albu reia dintr-o lovitură liberă aproape de marginea careului peste poartă.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------

FCU Craiova a înregistrat două înfrângeri consecutive în acest start de sezon, 1-0 în etapa trecută cu Sepsi şi 3-1 în prima rundă cu FCSB. Oltenii se află pe locul 14 şi sunt în căutarea primelor puncte din acest sezon. 

De cealaltă parte, ”U” Cluj se află într-o situaţie asemănătoare, cu doar un punct obţinut în cele două runde, echipa din Ardeal vine după înfrângerea clară în faţa Rapidului cu 3-0. ”Şepcile roşii” se află pe locul 13 şi au început sezonul cu un rezultat de egalitate în deplasarea de la Petrolul.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii s-a încheiat cu victoria 3-1 a lui FCU Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele