Ultima oră
România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin România şi-a aflat adversarele din grupele europeanului de handbal feminin
Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă” Louis Munteanu, drum liber către FCSB? Anunţul momentului: „Cu siguranţă”
VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP VIDEO | Ploaia a dat peste cap programul de la Ţiriac Open. Surpriză uriaşă produsă de locul 276 ATP
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan Tensiuni mari în vestiarul Barcelonei, după eliminarea din Champions League! Araujo, răspuns tranşant pentru Gundogan
Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului” Fostul mare arbitru nu l-a menajat pe Istvan Kovacs: „Tu, buricul Pământului”

VIDEO | Laszlo Balint a acuzat arbitrajul, după înfrângerea cu U. Craiova. ”Penalty mai clar nu există”

UTA Arad Publicat pe 10 mar 2023
mail-share icon Email

UTA a pierdut meciul împotriva lui U. Craiova, scor 2-1, din runda 30 a Superligii. Arădenii au intrat cu 1-0 la pauză, dar în final nu au obţinut nici măcar un punct. În minutul 90+2 a avut loc o fază controversată în careul oltenilor, la care UTA a cerut penalty, dar arbitrii din camera VAR nu l-au chemat pe central să revadă faza.

Laszlo Balint a fost extrem de deranjat din cauză că echipa sa nu a primit penalty în finalul meiului. Antrenorul ”Bătrânei Doamne” a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu jucătorul său, imediat după meci, care susţine că a fost prins de picior de către portarul oltenilor. 

”Am avut bară, acea ocazie mare, plus penalty-ul. Sunt atât de dezamăgit, e a doua deplasare consecutivă când simţim ca puteam obţine mai mult si plecăm fără niciun punct. Mi-a spus Păşcălău (n.r - fotbalistul faultat la faza incriminată) că portarul l-a prins de picior la acea fază... înseamnă că trebuie să schimbăm regulile?!

Nu am apucat să vorbesc cu arbitrul. Cel de rezervă mi-a spus că n-a văzut şi că cei din cabina VAR i-au transmis că nu e nimic şi că faza poate continua. Dar nu văd cum un penalty ca acesta nu se dă.

Nu renunţ. Urmează un play-out greu şi nu dezarmez, mai ales dacă va trebui să ne confruntăm cu astfel de nedreptăţi. De ce mai avem VAR? În momentul în care portarul plonjează, efectiv, pe piciorul copilului... copilul ăla de 17 ani nu simulează în careu. Penalty mai clar nu există”, a acuzat Balint.

Universitatea Craiova – UTA 2-1. Oltenii se impun, după ce au fost conduşi în prima repriză

În al doilea meci al etapei a 30-a, ultima din sezonul regular, arădenii au cerut penalti la Craiova, în minutul 18, după ce balonul şutat de Postolachi l-a atins în mână pe Screciu. După consultarea VAR, arbitrul Cătălin Popa nu a acordat nimic.

UTA a deschis scorul în minutul 39, prin Batha, cu o lovitură de cap. Craiova a egalat în minutul 52, dintr-un şut al lui Markovic, deviat de Erico da Silva, iar Koljic a marcat pentru 2-1 în minutul 65.

În minutul 86 arădenii au trecut pe lângă gol la o ocazie importantă a lui Otele – lovitură de cap respinsă de Laurenţiu Popescu în transversală, iar Rivaldinho a respins de pe linia porţii.

Craiova se află pe locul al patrulea în clasament, cu 54 de puncte, la egalitate cu FCSB, iar UTA e pe 14, cu 27 de puncte.

U. CRAIOVA: L. Popescu – Vătăjelu (Vlădoiu 69), Zajkov, Raul Silva (A. Creţu 62), Ndong - Mateiu, Screciu - Işfan (Cîmpanu 46), Baiaram (Koljic 46), A. Ivan - J. Markovic (Rivaldinho 78). ANTRENOR: Eugen Neagoe

UTA ARAD: Kucher – Aby Abeid, Erico, Benga, Roger - R. Pop (Paşcalău 82), Idriz Batha, Cascini (Anton 69), Willie Barbosa (Stahl 69) - Postolachi, Milosevic (Otele 55). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Kucher 49

Arbitri: Cătălin Popa - Bogdan Gheorghe, Romică Bîrdeş

Arbitri VAR: Rareş George Vidican – Vlad Bârleanu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele