Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

VIDEO ǀ Laszlo Balint a bifat prima victorie la Universitatea Craiova. ”De mâine aveam treabă, trebuie să pregătesc meciul cu Rapid”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20794633/2/balint.jpg

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laszlo Balint, a declarat joi seară, după meciul cu Vllaznia, scor 3-0, că îl bucură abordarea echipei şi faptul că jocul a fost consistent.

“Nu a fost deloc uşor. Mă bucură foarte mult abordarea echipei. Nimic nu e întâmplător, ce s-a întâmplat duminică a fost un semnal pentru noi toţi. Importantă este calificarea. Pentru noi este un moment important. Am mai avut astfel de meciuri, unde am controlat, am avut ocazii, dar astăzi totul s-a derulat aşa cum ne-am propus.

(n.r. despre viitorul adversar) În acest moment nu mă gândesc la meciul cu Zoria Luhansk, mă gândesc laa meciul cu Rapid. Aveam nevoie de victorie, mă bucur că a venit şi la un scor confortabil şi în urma unui joc consistent. Dar de mâine aveam treabă şi trebuie să pregătesc meciul cu Rapid. Această calificare este un punct de plecare pentru ce ne dorim să facem în continuare”, a spus Balint, la finalul partidei.

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seară, în turul trei preliminar al Conference League, trecând în turul doi de echipa albaneză Vllaznia.

În meciul tur, scorul a fost 1-1. În retur, joi, la Craiova, oltenii s-au impus cu scorul de 3-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri