Ultima oră
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out

VIDEO | Laszlo Balint, aşa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Reacţie incredibilă după CFR - UTA

UTA Arad Publicat pe 2 mar 2023
mail-share icon Email

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, s-a declarat nemulţumit de arbitraj după înfrângerea suferită joi, la Cluj, în meciul cu campioana CFR. Tehnicianul a venit şi şi-a vărsat nervii în faţa camerelor, folosind cuvinte dure referitor la ceea ce s-a întâmplat în Gruia, în special din perspectiva penalty-ului primit de CFR Cluj, dar pe care, în cele din urmă, Ciprian Deac l-a ratat.

S-a impus cu 2-1 CFR Cluj, la limită, iar Laszlo Balint nu s-a putut abţine cu privire la fazele controversate, foarte multe, intervenind VAR-ul de câteva ori şi fiind întreruptă partida minute bune.

Deja am ajuns la capătul puterilor. Să îmi spuneţi şi mie dacă e întâmplător sau normal când, în 6 etape din 2023, Szabolcs Kovacs a fost în brigadă la UTA. De două ori ne-a arbitrat, de două ori rezervă, o dată la VAR.

Acceptăm înfrângerea, ne-a bătut campioana, suntem proştii proştilor, am pierdut pe greşelile noastre. Dar cât există VAR, vreau să existe echidistanţă, pentru că ne crapă ceva în cap.

Am înţeles că nu a fost penalty la penalty-ul ratat, la Roger am înţeles că trebuia dat roşu la Deac, pe Vukcevic l-am pierdut 3-4 săptămâni, pentru fault criminal, plus fault la Milosevic, care are urme de tălpi de sus până jos.

Măcar să ni se spună: bă, băieţi, staţi cuminţi! Ok. Noi ne chinuim, suntem pe penultimul loc, acceptăm soarta, dar vrem să fim trataţi ca restul echipelor. Azi arbitrajul a fost sub orice critică.

Păi ce să facem? A fost penalty clar. Eram în superioritate numerică, da. Am încercat, l-am băgat pe Roger fundaş stânga, trebuia roşu la Deac, l-am băgat pe Postolachi, pe Păşcălău, am jucat cu 3 atacanţi, iar la un moment dat, ei erau cu 7 fundaşi. Am încercat tot ce se putea.

Dar când ai penalty clar la 2-1, este frustrant când luăm acel gol, când începem bine repriza. De aia vă spun că suntem proştii proştilor, luăm nişte goluri incredibile pentru nivelul ăsta.

Dar vrem totuşi şi partea asta de echidistanţă. Pentru că azi am crezut că îmi crapă capul! Nu se poate! La fiecare fază să aşteptăm VAR-ul, chiar aşa?! Chiar nu mai suntem în stare să arbitrăm un meci şi să vedem nişte lucruri evidente?

Cornere pe care le-am văzut eu de pe bancă şi care nu au fost, faultul evident la golul lor. De ce trebuie să stăm câte 2, 3, 5 minute să ne crape venele şi să tot aşteptăm VAR-ul?

Păi voi vă daţi seama ce va fi în play-out? Dacă azi ar fi fost un meci decisiv pentru mine, dacă azi erau greşeli decisive şi UTA retrograda, arbitrii ştiţi ce fac? Stau 3,4 etape şi îşi reiau activitatea.

Noi mergem la balamuc, domnilor! De ce mai facem arbitraje video, cursuri? Le respect meseria, dar să ne respecte şi ei pe noi. Că nouă ne crapă venele în cap!

Ce presiune? La Chindia, am avut gol perfect valabil, la 1-1, penalty neacordat super evident, la 1-1. Şi nu o spun eu. Am fost foarte calm după meci. Dar sunt rezultate viciate. Păi despre ce vorbim?”, a spus Balint.

CFR, 2-1 cu UTA 

CFR Cluj a învins joi, pe teren propriu, UTA, scor 2-1, într-un meci din etapa a 28-a a SuperLigii, în direct pe Prima Sport 2 şi www.primaplay.ro. Clujenii au ratat un penalti, prin Ciprian Deac, şi au avut un gol anulat.

La Cluj, campioana a controlat total prima repriză a meciului cu UTA. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la marginea careului. În minutul 21, arbitrul Lucian Rusandu a acordat un penalti pentru gazde, la o cădere în careu a lui Maglica.

Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Ciprian Deac, acesta şutând pe lângă poartă. În prelungirile primei părţi, minutul 45+3, Rangelo Janga a înscris dintr-o centrare a lui Krasniqi, dar după consultarea VAR, golul a fost faultat pentru un fault la o fază premergătoare, unde Kolinger l-a lovit pe Milosevic.

Arădenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat prin Rareş Pop, în minutul 47, dar Yuri a readus în avantaj gazdele cu un gol marcat în minutul 63, după o gafă a defensivei echipei UTA.

În minutul 70 Maglica şi-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Vukcevic. Arbitrul Lucian Rusandu, care a fost destul de nesigur pe parcursul partidei, i-a arătat cartonaşul roşu clujeanului după ce a fost consultat sistemul VAR.

După numai două minute Rusandu i-a dat doar cartonaş galben lui Deac, pentru o intrare periculoasă la Anton.

  • CFR CLUJ: R. Sava - Braun, Yuri, A. Burcă (Kolinger 42), Camora – Deac (Peteleu 90), Muhar, Cvek (Hoban 90), Krasniqi (Petrila 90) – Janga (Ţîru 80), Maglica. ANTRENOR:  Dan Petrescu
  • UTA ARAD: Kucher - Chindriş, Benga, Hoxhallari (Otele 46) – Vukcevic (Roger 71), Cascini (Postolachi 71), P. Anton, Abeid - R. Pop (Păşcălău 84), Milosevic, Willie Barbosa (Ubbink 46). ANTRENOR: Laszlo Balint

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele